PREMIJERA NOVOG ALBUMA, SHA PREDSTAVIO ŠEST NOVIH PESAMA! (VIDEO)

admin
1 0
Read Time:59 Second

Premijera novog albuma “TIMELESS”, Nenad Aleksić poznatiji kao Sha predstavio publici šest novih pesama na IDJVIDEOS kanalu. Prva na listi je duet sa Kijom Kockar “PAZI FLOW”. Da li ste ovo očekivali? Pogledajte o kakvoj pesmi je reč!

Druga na listi je “720”. Komentari se samo nižu a da li će i ova biti jedna od Vaših omiljenih, pogledajte!

Treća na listi je “DOBAR PLAN”. U spotu se provlači lik devojke za koju komentari već “pljušte”, da li je to bio “dobar plan”, pogledajte!

Četvrta na listi je “KNG”. Spot za ovu pesmu nije urađen ali smo sigurni da će i ona biti jedna od uspešnih pesama, pogledajte!

Peta na listi je “BETMEN”. Šta li to Sha želi da kaže pomoću nje, ostaje da saznamo od njega. O kakvoj pesmi je reč, pogledajte!

Poslednja na listi je “MERI SECI”. Komentari se samo nižu, reakcija publike je odlična, da li će ovo biti njegov najuspešniji album ostaje da nam vreme pokaže. A Vi pogledajte i poslednju pesmu sa novog albuma “TIMELESS”!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Hankina "Ljubav svih vremena": nova pesma spremna je za svoj put do vaših srca! (video)

Hanka Paldum je istaknuta umjetnica u Bosni i Hercegovini, koja baštini tradicionalnu narodnu muziku. Svojim radom doprinijela je očuvanju bh. muzike, a danas vam predstavlja novu pjesmu. Kadrovi iz Isa-begove tekije i Hotela “Evropa” sjajno su predstavili riječi i emociju nove Hankine pjesme. Pjesma nosi naziv “Ljubav svih vremena”, sa ljubavnom tematikom, […]

Subscribe US Now