Preminuo Pavle „Yoppa“ Kostić

admin
1 0
Read Time:49 Second

Pavle “Yoppa” Kostić je juče, 23. 11. 2021., preminuo od komplikacija koje su nastale usled posledica korona virusa u 23. godini života.

Yoppa je bio jedan od najperspektivnijih League of Legends igrača sa naših prostora, bio je prvi srpski igrač koji je uspeo da se popne do prvog mesta na Challenger rang listi EUW servera i među prvima je imao priliku da zaigra u velikim internacionalnim timovima.

Svojim talentom se vrlo brzo proslavio i probio u tada najvećoj regionalnoj ligi Evrope, španskoj LoL ligi, gde je nastupao za ASUS ROG Army, KIYF eSports Club, Giants Gaming i MAD Lions. Svojim sjajnim igrama je privukao pažnju mnogih timova, a u jednom trenutku se za njega interesovao i Team SoloMid, ali do potencijalne saradnje nije došlo zbog problema sa dobijanjem vize za Ameriku.

Prethodne dve godine je proveo igrajući za akademije LEC timova. Tokom 2020. godine nastupao je za Vitality.Bee, da bi proteklih godinu dana proveo u akademiji Schalke 04 Esportsa.

izvor SportKlub

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZABLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Relja i Nikolija ukrali svu pažnju na premijeri serije ,,Besa"

Pre televizijske premijere, prve dve epizode serije “Besa 2” predstavljene su u jednom beogradskom prestižnom boskopu, a svu pažnju sa crvenog tepiha pokupili su upravo Relja i Nikolija. Relja je prvi stigao u pratnji svoje izabranice Nikolije. – Deca su u sigurnim rukama. Nikolija i ja smo bili fanovi serije. Moja uloga […]

Subscribe US Now