Prirodna italijanska kozmetika stigla na crnogorsko tržište!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:54 Second

Byotea je rezultat 30-godišnjeg naučnog istraživanja koje je postavilo temelje za kozmetičke i dermatološke formule koje poboljšavaju upotrebu prirodnih sastojaka i povećavaju njihovu efikasnost.

Prilikom kreiranja svojih proizvoda, Byotea se fokusira na izbor sastojaka, pri čemu akcenat daje sastojcima prirodnog porijekla koje imaju mogućnost prodiranja kroz epiderm i derm i na taj način svoju aktivnost vrše na mnogo dubljem nivou, pa samim tim dejstvo na kožu je jače.

Ova italijanska kozmetika je bez parabena, parafina, naftnih derivata, GMO, SSL i SLE.

Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, aktivne supstance prodiru u dubinu, gdje daju instrukcije ćelijama kože šta da rade. U tom trenutku ćelije pojačavaju svoju aktivnost i kožu dovode do savršenstva. U sebi imaju prirodnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja, dejstva slobodnih radikala, aerozagadjenja i svih ostalih nečistoća.

Osim toga, kreme stvaraju zaštitni film na koži, a da pri tome nisu teške, već omogućavaju koži da slobodno diše.

Za hidriranu, obnovljenu, glatku, čistu, blistavu, zategnutu kožu, sa uspostavljenim balansom izmedju lipida i vode u koži defitinitvno najbolji izbor Byotea kozmetika, koju možete naći samo u Exclusive centru “Star”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Čkaljina unuka krenula djedovim stopama!

Za tri dana tačnije 20. oktobra, navršiće se 17 godina od kada nas je napustio legendarni glumac Miodrag Petrović Čkalja. Da im je glumački talenat porodičan, svjedoči činjenica da su čak tri generacije Petrovića izvanredni glumici. Kada joj je deda preminuo imala je 30. godina, a od njega je Jovana, […]

Subscribe US Now