Rada i Milan imaju prvu krizu nakon pomirenja: Bivši pravi probleme

admin
0 0
Read Time:40 Second

Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića poslije deceniju ponovo je glavna tema u javnosti, a kako piše Svet, već su imali i prvu krizu nakon pomirenja.

Naime, prema pisanju pomenutog lista, Radin bivši dečko Haris uporno pokušava da se vrati u njen život, kako bi izgladio odnose i vratio staru ljubav.

Ipak, njegove poruke, koje svakodnevno pristižu, najviše smetaju Milanu, koji se osjeća kao da Rada nikako da stavi tačku na prethodni odnos.

“Milana nervira to cimanje, šta ima da je uznemirava. ‘Šta hoće više taj Haris? Ne želim da budem u vezi sa tobom i njim, moraš da presiječeš više sa tom pričom’, rekao joj je Milan, a ona sve hoće na lijep način, kako nekoga ne bi povrijedila”, kaže izvor za pomenuti list.

izvor Story.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ZABRANJENO PUŠENJE PREDSTAVILO NOVI ALBUM I NAJAVILO VELIKI OPEN AIR KONCERT

Sinoć je u The Beertija održana press konferencija Zabranjenog pušenja na kojoj je predstavljen novi dvosruki album Karamba. Članovi benda predstavili su i novog člana Tomislava Golubana koji je dao novu energiju bendu. Bend je najavio veliki open air koncert koji će se održati u Hali Zagreb 1.10. Nakon pressice, […]

Subscribe US Now