Rada Manojlović žestoko ispozivala kolege

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Rada Manojlović retko kada se oglašava u medijima i kada komentariše aktuelne teme, a sada je bez dlake na jeziku progovorila o svojim kolegama.

Rada Manojlović rešila je da otkrije kakav haos vlada na estradi  i da li se pevači zaista toliko vole kao što pričaju.

– Ima samo nekoliko ljudi od ovolike estrade sa kojima možeš normlano da prozboriš, a ovi ostali te svakodnevno negativno iznanađuju. Ne znaš šta da očekuješ, stvarno tužno. „Selo moje lepše od Pariza“ – napisala je najpre Radmila, koja je za razliku od kolega, nepoznate ljude sa društvenih mreža uzdizala u nebesa.

Kada su joj pružili reči utehe, ona je nastavila sa paljbom.

– Ako je neko poznat po šali i smehu to sam ja. Zamsli kada ja nekome smetam, onda je jasno kakva je većinski ekipa na estradi. Vodim se time da je život prekratak za ozbiljnu muku i brigu. Tviteraši su normalni ljudi, estrada je kompleks težak- šokirala je izjavom Rada.

Pevačica je ipak poštedela određene koleginice, te je istakla da se na njih nije odnosio njen estradni elaborat.

– Sve ovo što sam napisala, ne važi za Draganu Mirković, Katarinu Živković, Milicu Todorović i Andreanu Čekić – napisala je Rada.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Braja o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović: Ovo nisam doživeo 30 godina

Pevačica Ana Nikolić najstrašnije je ponizila i uvredila svoju mladu koleginicu Milicu Pavlović, navode fanovi pevačica na mrežama, nakon što je objavila demo verziju njene pesme i sada je peva na nastupima kao svoju. Milica Pavlović je objavila pesmu „Provereno“ na svom najnovijem studijskom albumu. Ana Nikolić, kad je videla […]

Subscribe US Now