Relja ekskluzivno otkrio detalje o svojoj ulozi u seriji “Besa”

admin
1 0
Read Time:52 Second

Relja Popović se nakon dugo vremena vratio glumi, pošto je prihvatio ulogu u seriji “Besa”, o kojoj je govorio ekskluzivno za IDJTV.

Za vikend će publika imati priliku da pogleda nove epizode serije, a Relja je priznao kakav je osećaj vratiti se u glumačke vode.

– Suštinski vraćam se svojoj najvećoj ljubavi. Ja sam zadnju stvar snimao pre skoro 10 godina, okej, ja sam studirao glumu posle toga i bio u tome. Znao sam da je pitanje trenutka kada ću opet biti deo nekog projekta – rekao je on.

Popović je otkrio zbog čega je prihvatio rolu baš u seriji “Besa”.

– Svi projekti koji su mi dolazili kao ponuda su meni bili neinteresantni i onda je došao taj poziv za “Besu”, koju sam jako voleo da gledam i prvu sezonu i nisam razmišljao ni minut – poručio je.

On je istakao da igra momka sa beogradskog asfalta.

– On pomalo naivno upada u jedan niz problema iz kojih misli da će se mnogo lakše izvući nego što je zapravo moguće – objasnio je on.

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

VIKTORIJA VASILJEVIC ZA BALKAN STARS: "NE ODUSTAJTE OD SVOJIH SNOVA" !

Iako je i ova godina bila “teška” ti si uspela da uradiš nekoliko covera i za kraj godine si snimila novu pesmu? Koja je tajna uspeha? Jeste, ove godine sam snimila tri covera i novu pesmu “Euforija“. Tajna uspeha je rad, red i disciplina. Ostvarivanje ciljeva neprestano. Poslednja u nizu […]

Subscribe US Now