REVIJA “PREPOZNAJ ME” OSVOJILA SRCA PRISUTNIH

Modna revija pod nazivom ” PREPOZNAJ ME ” posvećena OSOBAMA SA DAUNOVIM SINDROMOM, gde su baš ONI bili manekeni , održana je sinoć u clubu ” Dorćol plaz” na Dorćolu. 

Organizator ovog skupa bio je poznati beogradski frizer i učesnik ” Zadruge 2, STEFAN ASANIN kao i MARIJA PAVLOVIĆ ( šminker po profesiji ) i predsednica udruženja dece sa Daunovim sindromom .  Naravno vazno je pomenuti i to da je ovaj humani skup podrzala i ” TV PINK ”  KAO I ” EVELIN COSMETICS”. Za muzički deo programa bila je zadužena grupa “Sanja D Rio “. 

Mališani su pokazali sreću, radost i muzikalnost pa su se  veselili uz muziku.  Skupu su prisustvovale i javne ličnosti iz sveta mode, muzike i sporta medju kojima iOlja Bajrami , Ivana Djordjević, Filip Mitrović, Gordana Dragišić, Jovana Jeremić.

Najveći aplauz je odjeknuo klubom kada su deca sa daunovim sindromom prošetala kao manekeni.

Bili su i srećni i uplašeni ali delili su ljubav .

– Te večeri smo bili svi isti . Jer ljubav je bila svuda , rekla je poznati numerolog Goca Dragišić koja je podržala dogadjaj.

– Ovakve humanitarne dogadjaje  treba podržati. Sav novac koji je prikupljen dat je za decu sa daunovim sindromom, istakao je organizator.

Povezane vesti

Leave a Comment