Rozga: Nemam gdje da nađem momka

admin
0 0
Read Time:39 Second

Pored uspješne muzičke karijere, Jelena Rozga ljubav smatra jednom od najbitnijih stvari u svom životu. Ipak, bilo je teških trenutaka, naročito nakon raskida sa Stjepanom Hauserom.

Poznata hrvatska pjevačica je dugo patila i nije ni razmišljala o tome da se ponovo prepusti nekome. O njenom ljubavnom životu nikada se nije mnogo znalo, jer je informacije davala dozirano, ne otkrivajući detalje. Ipak, odlučila je da prekine ćutanje i otkrije da li je i dalje solo ili ima nekoga pored sebe.

“Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost ništa se nije promijenilo. Kako i da se promijeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera”, otkrila je Jelena u “DeToxic” emisiji.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Zdravko Čolić: Apsolutni vlasnik titule vanvremenska zvijezda

Muzički velikan, koga vole sve generacije, Zdravko Čolić primio je najznačajniju radijsku nagradu, Naxi Zvijezdu za sva vremena, koja svjedoči o njegovoj neprolaznosti i popularnosti širom bivše Jugoslavije. Od kako se dodjeljuje, nagrada “Naxi Zvijezda” sinonim je za najveće muzičke zvijezde i stvaraoce čiji rad je obilježio prethodnu godinu. Sa […]

Subscribe US Now