Šaćir Ameti na kakvog do sada niste navikli

Semir Kaljic
1 0
Read Time:30 Second

Šaćir Ameti radio je punom parom i za njega nije bilo odmora. Ovaj put publici će se predstaviti sa novom pjesmom, koja je sasvim nešto drugačije i neočekivano. Nova pjesma nosi naziv „Jutro je pet“, a muziku i aranžman za pjesmu radio je Goran Ratković Rale, dok tekst za pjesmu potpisuje Zijad Jurić Zike.

Za svoju izdavačku kuću, Šaćir je odabrao Hayat Production, odakle je i počela njegova karijera. Pjesma je dosta ritmična i slušaocima se dopada već na prvu, a premijerno ćete je moći poslušati i na zvaničnom Hayat Production YouTube kanalu, 14.07.2020. godine u 12:00h.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Muzički festival Exit otkazan zbog loše epidemiološke situacije u Srbiji

Exit, najveći muzički festival u ovom dijelu svijeta, neće biti održan ove godine u periodu od 13. do 16. augusta, kako su ranije planirali organizatori. Ova informacija je objavljena na službenim nalozima navedenog festivala na društvenim mrežama, a kao glavni uzrok otkazivanja navodi se loša epidemiološka situacija u Srbiji. “Dragi prijatelji, kako se nakon našeg posljednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost […]

Subscribe US Now