Sadik Hasanović &Sandžak Tapani predstavili “Samo budi moja”

admin
2 0
Read Time:43 Second

Folk pjevač Sadik Hasanović & Sandžak Tapani snimili su prošle nedjelje, na temperaturi od minus 10tak stepeni, spot za numeru “Samo budi moja”. Ekranizacija pjesme povjerena je Velsanu Zuloviću, koga su riječi pjesme inspirisale za zanimljivi scenario prema kojem su glavne uloge, pored samog pjevača i njegove kolege Haris i Aladin. Najveći dio video-klipa odvija se na planini Hajli koja se nalazi u sklopu Prokletija, na granici Crne Gore, te jedan dio u Bijelom Polju i Rožaju.

Muziku,mix i master, text i video odradio je Velsan Zulović, profesionalno kao i svaki put. Prateći vokal je Sadik Hasanović, ali prema prvim procjenama ova će pjesma da ostavi dubok trag na estradnom nebu.Sadik se sprema i za novi krug “Zvezda Granda”,a uskoro ga čeka emisija.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ADO ČAUŠEVIĆ VREDNO PRIPREMA NOVU PESMU (FOTO)

Iako je nedavno izbacio svoju novu pesmu koja se još uvek promoviše Ado ENDI Čaušević vredno priprema nove projekte koje će svetlo dana ugledati na proleće! Kako je izjavio za naš portal, pesmu radi u Austriji, u studiju jednog od najboljih klavijaturista na našim prostorima, Sejka Pašovskog! “Još uvek ne […]

Subscribe US Now