“SAMO SE ONA NIJE PRODALA” , USKORO PREMIJERA NOVE PESME ACAPULCO BEND-a (VIDEO)

admin
2 0
Read Time:46 Second

O Acapulco bendu ne treba puno pisati jer uživa veliko poštovanje na estradnoj sceni. Zbog situacije u kojoj je ceo svet, gde je estrada, može se se reći, najgore prošla, bar u prošloj godini kada niko nije radio, došlo je do promena i u Acapulco bendu.

Uskoro izlazi novi singl “Samo se ona nije prodala”, koju naš bend izdaje za izdavačku kuću PGP-RTS i na taj način najavljujemo treći album, koji bi trebao da bude objavljen početkom marta 2022. godine, kada je i jubilej našeg benda, tačnije, 20. godina postojanja ACAPULCO BEND-a”, rekao je Boban za MEDIA PS.

Ali, tu smo i da najavimo i pomenutu promenu u bendu. Naime, sada je u bendu novi vokal Marko Stolić, momak razornog glasa koji je učestovao u dva velika takmičenja gde je zauzeo visoke pozicije.

Izvor MEDIA PS

Foto : Boban Pavlovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Katarina Lukovac Predstavlja Crnu Goru Na World Top Model Takmičenju

Nikšićanka Katarina Lukovac od četvrte godine korača modnim pistama, a sada je dobila priliku da predstavlja Crnu Goru na prestižnom takmičenju World Top Model 2021, koje će se održati u Italiji. “Radi se o veoma značajnom World Top Model takmičenju, prestižnog karaktera, a ja sam poslata od strane moje matične […]

Subscribe US Now