Samsung proširio mogućnosti aplikacije SmartThings Find sa Galaxy SmartTag opcijom

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Prikačite Galaxy Smart Tag lokator na ključeve, novčanik ili druge važne predmete kako biste ih povezali sa vašim Galaxy pametnim telefonom i lakše pronašli

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. nedavno je predstavila novu mogućnost aplikacije SmartThings Find pod nazivom Galaxy SmartTag. Nova opcija pomaže korisnicima da brže i lakše lociraju kompatibilne Galaxy uređaje čak i kada su oflajn, kao i tokom potrage za ličnim stvarima. Na lične predmete moguće je prikačiti Galaxy SmartTag premijum uređaj koji Galaxy pametnim telefonima šalje Bluetooth signal lokacije predmeta. Galaxy SmartTag je dostupan u Crnoj Gori od 8. februara 2021.

Galaxy SmartTag je moguće jednostavno pokrenuti putem SmartThings Find aplikacije na pametnom telefonu uz samo nekoliko klikova. Nakon što se uključi Galaxy SmartTag opcija, aplikacija će zatražiti da na listu praćenja dodate novi uređaj ili predmet po izboru. Kako bi se predmet ili pametni telefon sa Galaxy SmartTag premijum uređajem pronašao, jednostavno odaberite opciju “Obavijesti me kada je pronađen” na korisničkom interfejsu SmartThings Find aplikacije. Kada se uređaj locira, SmartThings Find će korisniku poslati obavještenje.

Na primjer, u slučaju gubitka ključeva od automobila, pomoću aplikacije SmartThings Find na pametnom telefonu moguće je reprodukovati zvuk na Galaxy SmartTag premium uređaju, kako biste otkrili gdje se nalazi. Izgubljeni pametni telefon lako će se pronaći opcijom za emitovanje zvuka, a Galaxy SmartTag može čak da se stavi i kao ogrlica kućnom ljubimcu.

Ako se Galaxy SmartTag premijum uređaj odvoji od pametnog telefona ili predmeta, aplikacija će automatski poslati Bluetooth Low Energy (BLE) signal koji obližnji Galaxy uređaji mogu da detektuju. Jednom pronađen, uređaj će poslati informacije o lokaciji na SmartThings Find, gdje su svi podaci pod enkripcijom i najvišim nivoom zaštite. Isto tako, svi lični podaci su zaštićeni na izgubljenom uređaju ili uređaju koji se koristi za pretraživanje od pristupanja bez dozvole, pa je samim tim potpuno zaštićena privatnost korisnika.

Dodatne opcije SmartThings Find aplikacije mogu da se prilagode na interfejsu, npr. moguće je konfigurisati da se kućna rasvjeta i pametni televizor automatski uključe pri povratku kući. Osim toga, korisnici ne moraju da se brinu o punjenju Galaxy SmartTag premijum uređaja, jer baterija traje 300 dana, a dodatni uređaji dolaze i sa zamjenjljivom baterijom. 

Galaxy SmartTag je dostupan u Crnoj Gori od 8. februara 2021. uz mogućnost kupovine pakovanja od jednog ili dva premijum uređaja. Galaxy SmartTag je dostupan po cijeni od 35 e .

Za više informacija o Samsung Galaxy SmartTag uređaju posjetite: https://www.samsung.com/rs/mobile-accessories/galaxy-smarttag-black-ei-t5300bbegeu/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

MARIJANA ZONJIC : "Najviše mrzim ljude koji misle da sve znaju i da su u pravu za sve"

Kako se ono kaže “Prva ljubav zaborava nema”,  da li se sećate svoje prve ljubavi/simpatije? Koji Vas događaj veže za tu osobu –  zanimljiva anegdota? Prva ljubav definitivno nema zaborava. Bio je to najlepši dečko u odeljenju,teniser…Bilo je kratko ali slatko, zbog njega sam prvi put dobila batine jer sam […]

Subscribe US Now