Saša Popović: Ovo je moja poslednja godina u „Zvezdama Granda“

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Čelnik muzičkog projekta “Zvezde Granda”, Saša Popović, neposredno pred početak snimanja nove sezone takmičenja ističe da očekuje jednako dobar uspeh kao i prethodnih 17-18 godina, koliko ovaj projekat traje.

„Pred svaku sezonu imamo neku frku, pa tako i ove. Mislim da će sve proći kako treba. Ceca je tu umesto Jelene Karleuše“, rekao je Popović na početku razgovora s prisutnim medijima, te se osvrnuo na navode pojedinih tabloida o utaji poreza kada su u pitanju honorari članova žirija.

„Ono što bih dodao jeste da su tekstovi u tabloidima bili apsolutna glupost. Ne znam ko je to plasirao, ali nikoga nismo plaćali na crno. Prošlo je do sada preko 212 članova žirija, svi su bili tu dobrovoljno. Niko nije tražio pare. Ni Vučić, ni Dačić, ni Nenad Čanak, ni Severina, ni Brena. Ceca je isto 2008. godine bila. Hoću da vam kažem, svi koji sede na tim stolicama, to su najskuplje stolice u državi. Pitajte ih sve koje su im bile cifre nekada, a koje su im danas. Pevaju za astronomske cifre. Insinuacije da smo nekome nešto plaćali na ruke i da smo izbegavali porez su apsolutna laž. Svaki dinar se provera kod nas. Nema teorije da bi neko nešto radio na crno“, izričit je bio Popović.

Čelnik „Zvezda Granda“ je dalje istakao da ga je iznenadio odlazak Jelene Karleuše iz takmičenja, s obzirom na to da je dogovor bio drugačiji.

„Nisam ja ubedio Cecu da dođe. Ona je pregovarala sa Junajtedom i oni su je doveli. Iznenadila me je odluka Jelene Karleuše da će napustiti žiri jer znam da smo se dogovorili da će raditi i ove godine. Ovo je moja poslednja godina koju imam obavezu da radim Zvezde Granda. Sa Jelenom sam se tako isto dogovorio. Iznenadio me njen odlazak, priznajem. Dolazi Ceca večeras, videćemo kako će to da bude.“

Kako kaže, šou „Zvezde Granda“ je iz godine u godinu sve gledaniji i da tome doprinose svi članovi tima.

„Svake godine su Zvezde Granda sve gledanije i gledanije. Ovaj šou traje od 2003. godine i to je jedini format koji se održao 17-18 godina. Ja ne pričam o Ceci sada, pogrešna je interpretacija da će zbog nje gledanost ove godine biti veća. Žiri Zvezda Granda i takmičari koje sam ja odabrao, a to su takmičari koji se prvi put pojavljuju na sceni Zvezda Granda, doprineće što boljoj gledanosti“, kaže Popović, koji kaže da je Cecin dolazak u takmičenje bio iznenađenje za sve članove žirija.

izvor Nova.rs

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Hit u borbi sa kilogramima: robot za nehirurško zatezanje tijela

Robot za nehirurško zatezanje tijela je medicinski aparat koji prodire do trećeg sloja kože – hipoderma, u kojem su smještene masne naslage, tako da su unutrašnji organi zaštićeni. Potpuno bezbolno, bez perioda oporavka, koristeći energiju mikro i radiotalasa, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Talasi prodiru do tačno određene dubine tkiva […]

Subscribe US Now