Seka na skijanju u odijelu od sedam hiljada evra

admin
1 0
Read Time:45 Second

Pjevačica Seka Aleksić otputovala je na Kopaonik gdje uživa u zimskim čarolijama sa suprugom i sinovima Jakovom i Jovanom.

Naime, Aleksićeva je na društvenoj mreži Instagram podijelila nekoliko fotografija napravljenih na stazi ove planinske ljepotice, a na kojima se vidi koliko porodično uživaju u snježnim čarolijama.

Ono što nikome nije promaklo jeste Sekin autfit. Ona je bila obučena od glave do pete u Dior, od ski odijela do čizama, pa su brojni pratioci u komentarima računali koliko je novca Seka izdvojila kako bi se stilizovala.

“Vi ste srećna porodica, kako se samo svi smejete”, “Seko, uživajte, zaslužili ste”, “Izgledaš kao sa piste, ne smem da zamislim koliko košta sve to na tebi”, glasili su neki od komentara.

Aleksićeva je zaista za kombinaciju izdvojila pozamašnu sumu novca.

Na zvaničnoj stranici poznatog brenda, cijena ski odijela koje nosi je 7.079 evra, dok čizme koštaju 2.214 evra.

izvor (Telegraf)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ANGELINA PETROVIĆ: LAKO JE BITI JUNAK U SELU, BUDI HEROJ U SVETU!

Književnica Angelina Petrović napravila je određenu medijsku pauzu, tako da smo imali dovoljno razloga da je kontaktiramo i postavimo nekoliko pitanja. U nastavku teksta pročitajte kao i uvek veoma zanimljiv i inspirativan razgovor sa pomenutom damom.  Kažu da su ova vremena najteža za ljude koji se bave umetnošću. Kakva su […]

Subscribe US Now