SELMA BAJRAMI: Ne kopiram nikoga, uglavnom kopiraju mene!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Popularna pjevačica Selma Bajrami  i dalje za društvene mreže pozira izazovno i može komotno da stane na crtu mlađim kolegicama kada je izgled u pitanju.

– Ja se nikada ni sa kim ne takmičim, niti se upoređujem sa bilo kim. Ja ne kopiram nikoga. Uglavnom kopiraju mene. Možda to zvuči narcisoidno, ali to je istina – iskrena je.

Ona je poručila da bi voljela da se vrate stara vremena kada se muzika više slušala, a manje gledala. Pjesma Viki Miljković “Crno na belo” je hit ovog ljeta i bacila je u sjenku sve novije pjesme. I drugi stari hitovi i Viki, ali i Selme i drugih njenih kolega publika sve više sluša nego modernije pjesme.

– Dobra pjesma ostaje zauvijek. Ja sam se uvijek trudila da snimam pjesme koje će da ostanu. Ne sjećam se da sam ikada omanula sa nekom pjesmom, ali dešavalo da se nekada da ulazim u taj svijet moderne muzike i “autotune”, ali ne snalazim se u tome. Najviše volim da radim sa starim saradnicima koji su mi napravili pjesme od kojih i danas živim – rekla je Selma.

Ona nema mnogo razumijevanja za ono što se danas nameće publici kada je muzika u pitanju, ali smatra da stare i dobre pjesme uvijek ostaju na vrhu.

– Stare pjesme će se uvek slušati. I uvijek će se pjevati i u klubovima – rekla je.

izvor Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Tijana Milentijević objavila nikad provokativniju fotografiju, sve pršti od seksepila

Atraktivna pjevačica Tijana Milentijević poznatija kao “Žena od sultana” već neko vrijeme boravi u Americi, a posljednjom fotografijom je probudila maštu mnogima. Naime, Tijana svaki slobodan trenutak koristi za odmor i obilazak znamenitosti grada, a sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa plaže u Majamiju i “zapalila” društvene mreže. […]

Subscribe US Now