Selma Bajrami tuži Željka Mitrovića i Pink

admin
2 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

“Pošto sam ja, Selma Bajrami građanin Austrije, koja je u Evropi, tu živim, radim, plaćam sve zakonski donesene mjere, moje interese će da zastupa Evropski sud za Ljudska prava”

Nakon što je učesnica posljednje „Zadruge“ Ermina Pašović u jednom od njenih posljednjih gostovanja na TV Pink iznijela dosta neki ružnih stvari na račun poznate bh. i regionalne pjevačice Selme Bajrami, a koje su, po Ermininim riječima, nekada bile i dobre priijateljice, oglasila se Selma Bajrami koja u izjavi za medije za sve to ponajviše optužuje TV Pink i njenog vlasnika Željka Mitrovića.

-Ja, Selma Bajrami zajedno sa mojim odvjetničkim timom, radim na tome da vlasnika TV Pink Željka Mitrovića opomene Evropski sud za Ljudska prava u Strazburu, a sve u cilju kako bi se zaštitilo pravo mog maloljetnog sina. Željko Mitrović i njegova televizija krše zakon o dozvoli klevete i kaljanja časti i ugleda, dovodeći goste u studio, da gostuju u njegovim svakojakim emisijama, kanalima i da iznose laži, klevete iz mog privatnog života, a koje mogu da naruše moj ugled, moju karijeru,a koje bi posebno mogle zadravstveno da naškode mome sinu. Ovom prilikom molim Željka Mitrovića da u budućim emisijama ne dozvoljava spominjanje mog imena, imena mog djeteta u bilo kojem kontekstu. Ne želim ni da se ja pominjem kao javna ličnost bez moje dozvole ili dozvole moga menadžera, dakle sve šo nije zakonski dozvoljeno. Pošto sam ja, Selma Bajrami građanin Austrije, koja je u Evropi, tu živim, radim, plaćam sve zakonski donesene mjere, moje interese će da zastupa Evropski sud za Ljudska prava. U slučaju da se opet ponovi tako neka emisija na TV Pink, a u kojoj ću ja biti pomenuta, a posebno u negativnom kontekstu ili moj uži dio porodice, bit ću primorana uzvratiti tužbom,a koju ću, ponajvljam još jednom, pokrenuti protiv produkcije, TV Pink i Željka Mitrovića – stoji u saopštenju za medije Selme Bajrami, njenog menadžemenata i advokatske kancelarije iz Austrije koja je zastupa.

Bato Šišić/Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

VELIKI POVRATAK LEGENDE NARODNE MUZIKE! Safet Alija snimio nove pesme! (FOTO)

Nakon više od 20.godina legenda narodne muzike Safet Alija je snimio nekoliko novih pesama koje će uskoro biti predstavljene publici ! 20.08. 2020.godine zakazana je premijera obrade Safetovog starog hita “Ja sam čovek bez sreće” a zatim premijera obrade velikog hita “SRETAN ROĐENDAN” a u septembru sledi veliki povratak! Nova […]

Subscribe US Now