Senidah objavila novi album “Za tebe” sa 15 pjesama

admin
0 0
Read Time:55 Second

Od kada se pojavila na sceni, ona je promijenila pravila igre. Senidah je “rijetka zvjerka” kojoj je pošlo za rukom da za samo četiri godine pokori region i publici ponudi vanremenske hitove kroz saradnje sa najboljim autorima i izvođačima.

Njen novi album prikazuje svestranost pjevačice čija moć transformacije, čini se, nema granice!

“Za tebe” je naziv drugog studijskog albuma, na kome se našlo čak petnaest pjesama.

“Behute”, “Dva prsta” i “Jadnaja” već smo imali prilike da čujemo, a dvanaest novih pjesama vode nas kroz sve muzičke žanrove, od drila i trepa, preko “drum n base” zvuka do velikih pop balada.

Na ovaj način, Senidah još jednom pokazuje da je ona ta koja prevazilazi okvire žanra, stavljajući, kako sama kaže “dobru pjesmu u prvi plan”.

“Želim da vam se nađe svaka pjesma za neku priliku, da vam pjevam i kada vam treba oslonac i kada vam treba party friend“, rekla je Senidah.

Kao i svaki put do sada, novi album prati i jedinstveni vizuelni modni identitet i modni izraz.

Album “Za tebe” možete poslušati na OVOM LINKU.

(MONDO    Foto:Instagram)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

<strong>Do it LIKE A BOSS: Postani direktorica svog make-up svemira!</strong>

Kao i uvijek, essence nam pomaže za ovladamo svojim make-up svijetom! Uz proizvode LIKE A BOSS možete biti baš sve što poželite, jer ćete svaki mak-up stil odraditi besprekorno, poput prave direktorice koja uvijek ima sve pod kontrolom. Pogledaj me u oči! LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH […]

Subscribe US Now