Senidah u svađi sa saradnicima, podigla cijenu za nastupe

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, više nije u dobrim odnosima sa doskorašnjim prijateljima i saradnicima Jalom Bratom i Bubom Korelijem. Razlog za krah plodonosne saradnje jeste ponašanje slovenačke zvijezde, za koju bliske osobe kažu da je nesnosna u posljednje vrijeme.

Od ljudi s kojima radi očekuje nemoguće i sve više je zahtjevna, a kako oni nisu u stanju da ispune njena očekivanja, sve češće dolazi do sukoba. Tako je bilo i sa Jalom i Bubom. Poslije jedne svađe oko novih pjesama, Senida je završila saradnju sa sarajevskim autorskim dvojcem i sad ponovo radi sama muziku za nove singlove, u čemu joj pomažu prijatelji iz Ljubljane s kojima je i ranije radila.

Prekinula je saradnju i sa menadžerom koji joj je pomogao da se probije na tržište bivše Jugoslavije, a za to je takođe sama kriva. Prema riječima izvora bliskog trep zvijezdi, njena karijera bi uskoro mogla da krene nizbrdo ukoliko ne promijeni ponašanje.

“Senidin menadžer nije pristao na to da se poveća cijena njenih nastupa i zbog toga su prekinuli saradnju. Čovjek poznaje vlasnike klubova i organizatore koncerata i bilo mu je glupo da sad traži više novca za nju, a još uvijek je početnik u poslu i ne zaslužuje velike honorare, pogotovo jer je zbog situacije s koronavirusom drastično mijanja potražnja za pjevačima”, priča izvor.

Senida je trebalo da nastupi na jednom beogradskom splavu, koji je bio već dogovoren ranije, ali se desila pandemija, pa je tezga otkazana. Prije mjesec dana pjevačicin tim je pozvao ljude sa splava i obavijestili ih da je došlo do korekcije po pitanju plaćanja i da njihova klijentkinja sada nastupa za 6.000 eura, umesto za 4.000 ili 5.000, kako je bilo ranije. Kada su čuli za to, vlasnici objekta su poručili da im ne pada na pamet da daju toliko novca jer su inače u velikim gubicima zbog kovida 19, pa je Senida ostala bez tezge i novca.

izvor : Stars

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

ONA KAD SE OSJETI SLABOM, UDARA VREĆU: UBITAČNA EMINA OSTAVLJA BEZ DAHA

Poznata novopazarska pjevačica mnogobrojne pratioce svakodnevno oduševljava novim objavama. Nekad se osjetim slabom, a onda udarim vreću, poručila je Emina Jahović (38) prije nekoliko dana, uz fotografiju na kojoj joj mokra kosa pada preko lica. No, uslijedila je još vrelija fotografija – u kupaćem kostimu, koju je pjevačica iz Novog […]

Subscribe US Now