Sergej Ćetković je pjevač godine: Očekujte odličnu novu muziku i spotove

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Nakon mjesec dana glasanja, publika je odlučila da Naxi zvijezda za pjevača godine ode u ruke Sergeja Ćetkovića.

“Hvala svima na divnoj nagradi i tome što su glasali za mene”, započinje razgovor za Naxi jedan od najpopularnijih pop pjevača u regionu, čija je naklonost publike dokazana i ovogodišnjim najvećim brojem glasova u kategoriji Pjevač godine.

“Nagrade znače, ali i obavezuju da, na neki način, opravdaš povjerenje ljudi koji te slušaju, prate i navijaju za tebe”, objašnjava Sergej povodom osvajanja Naxi Zvijezde i dodaje da u njegovoj bogatoj i nagrađivanoj karijeri uvijek ima mjesta za nova priznanja.

“U mojoj radnoj sobi uvijek ima mjesta za lijepe nagrade i podsjetnik na ljude koji mnogo znače nama koji se bavimo ovim poslom, a to ste vi, radio koji nas sve ove godine podržava i prati. Hvala još jednom svima.”

“Najveća potvrda publike se uvijek desi na koncertima, pored svih objava na društvenim mrežama, gdje sam, moram priznati, prilično škrt i lijen. Nisam tip koji će svaku pojedinost iz života podijeliti na društvenim mrežama, ali gledam da sve što radim bude smisleno. I pored društvenih mreža, dobijam pozitivne komentare i pohvale. Uvijek kažem – da nema publike ne bi bilo ni nas. Ovo je njihova nagrada, koliko je i moja.”

Na pitanje da li trenutno radi na novoj muzici, Sergej kaže:

“Koronavirus nam je generalno svima pokvario planove i naučio da čovjek ništa sa sigurnošću ne može da planira. Ja sam ovu godinu počeo proslavom dvadeset godina svoje muzičke karijere i planirao da radim mnoge stvari, ali nažalost ili na sreću, ovo vrijeme sam iskoristio u radu na novim pjesmama. Trenutno biram pjesme koje će se naći na novom, sedmom studijskom albumu. Obećavam da će publika uživati u odličnim spotovima i pjesmama čim sve ovo prođe.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Slavica Ćukteraš pozitivna na virus korona

Slavica Ćukteraš zaražena je korona virusom. Vest da je pevačica uradila test, i da je isti pokazao da je pozitivna, potvrdila je njena PR služba. – Tačno je, Slavica je pozitivna na korona virus. Preduzela je sve potrebne mere, a trenutno svakodnevno prima infuzije jer se ne oseća najbolje. Naravno, nadamo se […]

Subscribe US Now