Sergej Pajić se pohvalio svojim ljubavnim statusom?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Mladi i popularni muzičar Sergej Pajić odgovarao je na pitanja pratilaca na Instagramu i dotakao se teme o trenutnom ljubavnom statusu, karijeri, ali i stajlingu koji preferira.

Poznato je da je ovaj  pevač pobednik jednog dečijeg takmičenja u Srbiji, a trenutno gradi svoju uspešnu karijeru i često ume obraduje fanove novim pesmama.

S obzirom na to da Sergeja mnogi pamte po ljubavnoj vezi sa tiktokerkom Uki Q, pratioce je zanimalo da li je u međuvremenu pronašao svoju lepšu polovinu.

Na slici koju je okačio na stori prikazano je kako se mladić i devojka drže za ruke u kolima, a predpostavlja se da je to popularni muzičar.

Kada je njegova karijera u pitanju, Sergej je istakao koje su najbitnije stvari u javnom poslu.

 – Zadržati dostojanstvo, pronaći prave prijatelje i saradnike, a za kraj ne zaboraviti početke – napisao je Pajić.

Korisnike društvenih mreža je zanimalo kakav stajling Sergej preferira i koji mu je najdraži, a on je odgovorio da su mu svi omiljeni.

 – Nemam nadraži, svi kidaju – Istakao je pevač.

Podsećamo, mladi pevač je podelio sa pratiocima obećanje koje je sam sebi zadao da ispuni u vidu jedne fotografije na kojoj je prikazana Štark Arena.

Predpostavlja se da je Sergej time želeo da poruči da ima neopisivu želju da napuni ovu spektakularnu Arenu velikim brojem ljudi i da održi koncert koji će se pamtiti.

izvor Idjtv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

NENAD ŠKUNDRIĆ: CECA JE OSREDNJA PEVAČICA KOJA JE IMALA VIŠE SREĆE NEGO PAMETI, A KARLEUŠA JE BEZOBRAZNA?

Multimedijalna ličnost Nenad Škundrić uvek je druge ispitivao, ali smo mi odlučili da prvi put upravo on bude taj koji će potpuno iskreno odgovarati šta misli o određenim javnim ličnostima. Kako će njemu biti, a kako onima koje bude “potkačio” ostaje nam samo da vidimo . Svetlana Ceca Ražnatović  – […]

Subscribe US Now