Sinan bi danas napunio 65 godina a imao je tužan život!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Na današnji dan se rodio legendarni pjevač Sinan Sakić. Danas bi napunio 65 godina, a preminuo je u šezdesetdrugoj godini. Život ga nije uopšte mazio, doživljavao je traumu za traumom.

Rođen je u Loznici 13. oktobra 1956. godine, a o njemu se starala samo majka i za nju je bio jako vezan. Sinan je sa svojoj suprugom Sabinom bio u braku 37 godina i dobili su dvoje djece – kćerku Đulkicu i sina Alena, ali Sinan iz prvog braka ima još dvoje djece – Rašiad i Ernesta.

Prvi šok i najveći je doživio kada je njegov sin Rašid ubio svog druga iz djetinjstva Dragoljuba Despotovića kojeg je Sinan volio kao svoje dijete. Sinan je u tom trenutku imao nastup, ali se ponio kao pravi profesionalac, jer je i poslije saznanja za incident u kome je njegov sin usmrtio svog druga iz djetinjstva, sa kojim je i sam pjevač bio blizak, nastavio svoj dogovoreni nastup do kraja.

Do porodičnog razdora i svađe između njih dvojice došlo je prije 15 godina, a Sinan je sina od tada posjetio samo jednom u zatvoru, dok Rašid nije tražio da ga puste iz Padinske skele da vidi bolesnog oca.

Sljedeći veliki stres je doživio kada mu se sin Alen zakucao automobilom u banderu, koja je kasnije pala na njegovo vozilo, ali situacija je bila još dodatno dramatičnija jer je u kolima bila i njegova žena Sabina. Na svu sreću zadobili su samo lakše tjelesne povrede.

izvor BN

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Darko Lazić o novoj vezi: Svi su ljubomorni na našu sreću

Darko Lazić ne prestaje da ređa skandal za skandalom, zbog čega je svakodnevno u žiži javnosti.  Otkako je u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, pjevača ne zaobilaze loše stvari, ali i komentari njegovih najbližih. Dovoljno je to što su se njegove bivše, Marina Gagić i Olivera Matijević udružile u kovanju planova, […]

Subscribe US Now