SLAVLJE U porodici Muslimović! Pevač podelio RADOSNE vesti

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Pevač Halid Muslimović i njegova supruga Adelisa ove godine imaju veliki razlog za slavlje.

Pored unuka Adriana koji je 2020. u njihov dom uneo najveću radost, ove godine porodica Muslimović ponovo očekuje prinovu. 

– Imam unuka, a ove godine očekujem još jedno unuče, to je najveći kapital – otkrio je Halid koji je nedavno izjavio da mu je najveća želja da doživi da unucima peva na punoletstvu. 

Pevač je istakao da je porodičan čovek, te da pored ljubavi prema sinu Enisu i ćerki Lejli, sada je sva pažnja usmerena na unuka. 

– Uvek sam bio brižan otac, uvek sam davao sve za sina i ćerku, a sad sam i dobar deda. Inače sam za porodicu veliki borac – rekao je pevač i dodao da mu je 2022. godina počela na najlepši mogući način. 

– Meni je Nova godina svaki dan, kada imam puno prijatelja oko sebe, veselimo se, svaki dan je nova godina kad je dobro – istakao je. 

Kako je njegovo ime sinonin za dobar provod, pevač je otkrio bez koje njegove pesme ovih dana ne može da napusti kafanu.

– U poslednje vreme bez “Dunje” ne mogu nikako. Dunja je dobra i kao žena i kao rakija i kao drvo, nije mnogo visoka kad se padne, ne razbije se. Uglavnom, u svakom pogledu dunja je dobra i moja pesma “Dunja” je dobro prošla, svi je pevaju. Žene su nekada koristile dunju da stave u orman da garderoba dobije lep miris, to su bila neka lepa vremena – zaključio je Muslimović u emisiji “Grand parada”, gde je promovisao svoj novi singl “Sjetićeš se mojih riječi”

izvor Grand/ I. Ankić

Foto : Foto: Z.K.Munja

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Docent doktor Dejan Veličković: “Pre svake operacije hirurg je dužan da Vam objasni šta vas sve čeka posle zahvata”

Gotovo da ne postoji čovek koji nije čuo ili pročitao nešto o barijatrijskoj hirurgijiSve popularnija operacija smanjenja želudca, prvenstveno zbog zdravstvenog stanja, a onda I izgleda, zainteresovala je mnoge poznate, a onda I osobe koje se ne bave javnim poslom. Na ovu temu pričali smo sa doc.dr. Dejanom Veličkovićem iz […]

Subscribe US Now