Sloba Vasić upućen na HITNU OPERACIJU!

Semir Kaljic
1 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Kako saznaje naš portal popularni pevač Sloba Vasić upućen je na operaciju, koja je zakazana za kraj januara.

Da ne bi nagađali i kako bi saznali o čemu se zapravo radi, pozvali smo Slobu, a on nam je odmah rekao da nema mesta za paniku.”Tačno je da mi je​ krajem januara zakazan hiruški zahvat, ali nema potrebe da brinete. Ja sam potpuno zdrav, ali sam rešio da uradim operaciju smanjenja želuca. Već nekoliko godina vodim borbu sa kilogramima i mislim da je ovo pravo rešenje za mene.

Razmišljao sam dugo o tome, a doktor Dejan Veličković, koji će me operisati, lepo mi je objasnio sve šta me čeka, tako da sam u sigurnim rukama i nema potrebe za strahom, ali Vam svakako hvala što pitate. Ono što mi je jako važno je da je publika uz mene, kao i supruga i cela porodica, jer su mi oni najveća ppdrška” – rekao nam je Sloba.Popularni pevač je naveo da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u poslednje vreme postalo “teško” da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma.

Podsetimo, ova operacija je u poslednje dve godine postala veoma popularna, a pre Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i Ana Nikolić.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
100 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Indi o zdravstvenim problemima nakon operacije želuca

Pevačica Indira Aradinović Indi otkrila je da ima zdravstvene probleme nakon operacije smanjenja želuca koju je radila pre 10 meseci. Indi je rekla da ima mučnine, ali da se uprkos svim tegobama na kaje jer je uradila intervenciju koja joj je omogućila da dovede svoju liniju do savršenstva. – Dešava mi se da […]

Subscribe US Now