SLOŽILI SE U JEDNOM! OVO je OMILJENI BREND poznatih ličnosti! (FOTO)

Semir Kaljic
2 0
Read Time:41 Second

Javna je tajna da se naše estradne ličnosti u retko čemu slože, a kada to urade, onda je sigurno u pitanju nešto što je dobro i kvalitetno.

Ono što je ujedinilo poznate ličnosti u Srbiji je kozmetički brend “Hedera Vita” kojim su svi oduševljeni.

U prilog toj priči ide i činjenica da naše javne ličnosti rado preporučuju ovaj brend, što se može videti i po njihovim društvenim mrežama, gde dele iskustva sa proizvodima Hedera.

Saša Matić, Maya Berović, Nikolina Kovač, Zorana Pavić, Luka Raco i Milica Dabović su samo neki od onih koji koriste i preporučuju proizvode kozmetičke kuče Hedera Vita.

Potpuno prirodna sredstva, koja koristi ova kozmetička kuća, garancija su kvalitetnih proizvoda kojima ova kompanija svakodnevno dobija sve više poštovalaca i korisnika, pa je najbolja preporuka, ukoliko još niste, probate proizvode brenda Hedera Vita!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ACA LUKAS NAJAVIO VELIKI POVRATAK NA SCENU: Ako im se ne sviđa, neka glupani sjede u kućama i plaču!

Koncert zakazao za 29. septembar na beogradskom stadionu “Tašmajdan”. Aca Lukas među prvima se vraća na scenu i to u velikom stilu. Nakon što je zakazao prvi nastup u Lucernu za 5. septembar, pjevač je najavio i veliki koncert na stadionu “Tašmajdan” za 29. septembar. Kada su čuli da će […]

Subscribe US Now