Snaga Himalaja: Novi SPA tretman kristalima himalajske soli!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Himalajska so, lijepe roze boje, zbog svojih dragocjenih sastojaka, nazvana je i bijelim zlatom, zbog toga što sadrži eone iz sunčeve svjetlosti. Nekad je ova so bila dragocjena i, stoga, mnogo skuplja nego što je danas, pa se čak upotrebljavala i kao sredstvo plaćanja. Alhemičari su je nazivali ‘petim elementom’ – uz vatru, vodu, zemlju i zrak – jer su njene osobine bile usporedive samo sa eterom, pravim petim elementom. Neki je nazivaju i Hunza so, po najzdravijem narodu na Himalajima, gdje kristalnu so u rudnicima ručno kopaju.

Himalajska so, za razliku od svih ostalih soli koje su na raspolaganju na našoj planeti, najkorisnija i čista jer sadrži sve elemente koje možemo naći u našem tijelu. Ona na naše tijelo i nervni sistem, ima istinski pomlađujući učinak. Osim što će vam u prehrani, zbog njenih 84 dragocjenih prirodnih minerala i elemenata, organizam biti zahvalan, prirodnom kozmetikom s njenim dodirom kožu ćete osvježiti i nagraditi je samo najfinijim sastojcima.

Sve što je novo u svijetu, kod nas je, takođe, dostupno, i to zahvaljujući sjajnom timu doktorke Mare i njenog Exclusive centra “Star” . Njihov novi SPA tretman kristalima himalajske soli, ima višestruki učinak na vaše tijelo: omogućava hidrataciju kože, ublažava celulit, pospješuje izbacivanje slobodnih radikala i detoksikaciju, a ima i anti – stres efekat.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"La pyjama": budite chic u pidžami!

Pandemija koronavirusa natjerala nas je u jednom trenutku da se povučemo u svoja četiri zida.  Ali, uvijek je dobro iskoristiti najbolje od zadate situacije i posvetiti se stvarima koje smo do sada uvijek odgađali. Kućna moda postala je aktuelnija nego ikad, a upravo su pidžame jedan od glavnih “stylinga”.Upravo u […]

Subscribe US Now