Snimljen spot za novi singl Elvire Rahić

admin
1 0
Read Time:52 Second

U sklopu Hayat Produkcije pokrenuli smo novi projekat koji nosi naziv „Zajedno“. Cilj nam je jasan: da formiramo zatvoreni krug! Muzički projekat inspirisan je porukom suživota. Zajedno smo stvarali nova djela, rasli i osvajali srca slušaoca. spotJedna od najprepoznatljivijih pjevačica u regiji, Elvira Rahić, predstavit će novi singl u okviru projekta „Zajedno“.  Za novi singl upriličen je i adekvatan spot, koji će gledaoci imati priliku uskoro pogledati! Spot je nastao pod vodstvom Anisa Mujanovića.

Velika mi je čast što smo radili sa Elvirom. Odavno nam je u zraku bila saradnja, a sada smo je uspjeli realizovati. Kada sam kao muzički producent čuo pjesmu, autora Nardina Mašića, znao sam da je idealna za Elviru. Specifična je tema teksta, a nećemo vam otkriti o čemu je riječ još uvijek. Mislim da do sada ova tema nije previše opjevana, a nešto je kroz šta svi prolazimo. Rad sa Elvirom je bio na vrhunskom nivou, a kvalitet pjesme neka ocijeni publika – rekao je izvršni producent Arel Češljar.Datum premijere bit će poznat uskoro!

Foto Anis Mujanovic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

ANGELINA PETROVIĆ: VIŠE NE DOZVOLJAVAM DA NEKO NA TEMELJU MOG TALENTA STVARA LIČNE POENE!

Književnica Angelina Petrović nedavno je objavila svoj novi roman “Iznutra”, deveti po redu. To je bio i više nego dovoljan povod da sa njom napravimo intervju i zajedno sa vama podelimo njene prve utiske, kao i planove za naredni period.Krajem avgusta objavili ste deveti roman koji ste pisali dve godine. […]

Subscribe US Now