ŠTA NAS ČEKA U NASTAVKU SERIJE I FILMA “JUŽNI VETAR”?

admin
4 2
Read Time:57 Second

Kosovo će biti glavna tema u drugoj sezoni serije, a samo ćemo neke nagoveštaje videti kroz filmsko ostvarenje. Plan je da ga snimimo kad uslovi dozvole. U filmu „Južni vetar 2“ gledaćemo odnos Petra Maraša i njegovog brata Nenada. On se vraća sa studija iz Amerike i jedan događaj će promeniti njihove živote. Pravimo ga da bude baš za bioskope, s puno akcije – objašnjava Avramović.

Serija „Južni vetar“ sjajno je primljena kod publike. Jednom delu fanova nije se dopalo što umesto Dragana Bjelogrlića u ulozi Cara gledamo Predraga Mikija Manojlovića. Miki je zaista dostojanstven izbor za zamenu, što je i pokazao u poslednjoj epizodi, kad ga je zadesio infarkt. Istina, njegov Car je drugačiji, oronuliji i pregažen životom, ali tako je ovaj lik i napisan u novosnimljenim epizodama.

Zanimljivo je da je, pored Cara, „zamenjena“ i njegova čitava porodica, žena i sin (Anita Mančić umesto Nele Mihajlović, Milan Kolak umesto Filipa Hajdukovića), ali to su manje uloge i to toliko ne skreće pažnju. Pred snimanje filma ostaje još jedino pitanje – da li je Car preživeo srčani udar, a na to pitanje ni Avramović, a ni Biković nisu želeli da odgovore.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
33 %
Excited
Excited
67 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

ŠOK! Hrvati pili SRPSKU Coca-colu!

Etiketa na “koka-koli”, čije je poreklo iz Srbije, izazvala je negodovanje nekih kupaca u Splitu, kojima je zasmetao lik sa šajkačom. Kupci u jednoj prodavnici u Splitu iznenadili su se kada su na etiketi pronašli otisnuti lik nasmešenog gospodina sa dugim brkom, crnim prslukom i šajkačom na glavi. Fotografija verzije […]
ŠOK!

Subscribe US Now