Šta se desilo Bojanu Tomoviću ?

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Unakaženo mu lice, jezive fotografije, a njegov komentar ce Vas šokirati!!

Popularni pevač Bojan Tomović (37) ne prestaje da šokira javnost na čitavom Balkanu.

Prvo je priznao da boluje od Bipolarnog poremećaja, zatim da ga se familija stidi zbog bolesti , zatim je priznao da se razveo nakon više od 13 godina braka i javno poručio bivsoj tazbini da mu po*uše, a sada je objavio šokantne fotografije iz bolnice na kojoj se vide ozbiljne povrede Bojanovog lica.

Medjutim u opisu slika, pevač je ostao zagonetan i nedorečen šta mu se zapravo desilo. Svako bi pomislio da je poznati pevač pretučen, ali Bojan to poriče i tvrdi da su ga izgrebale macke?!

Možda iz straha ili iz nekog drugog razloga, ali Tomović očigledno krije šta mu se stvarno dogodilo. Njegov status prenosimo u originalu :

Imam dva kužna ljubimca, mačku i mačora, (majka i sin) , koje obožavam. Međutim, sinoć mi se mačor nešto naljutio i bukvalno mi unakazio lice, glavu, rebra, pa me još i mačorova majka napade. Središe me, Bogomi dobro, tako da sam danas završio u bolnici na rendgenu . Nezgodni su ti današnji mačori, kažu da ih čak ne smijem ni prijavit za porodično nasilje (pošto su kućni ljubimci, samim tim su dio porodice) jer vele da ko još vjeruje osobi sa dijagnozom, ispalo bi da su me mačor i mačka unakazili u samoodbrani, pa bi me još ni krivog ni duznog hospitalizovali, jer ipak sam ja na brdovitom Balkanu priznao da bolujem od Bipolarnog poremećaja. Kažu mi da se moja riječ više ne važi, jer sam ipak bipolaran i da mogu samo da se “slikam” , pa sam se, evo slikao, da vam pokažem “ručni rad” moga mačora i njegove “mamice”… Opasni neki kućni ljubimci, al ja im opraštam i volim ih i dalje, ipak su moji, sta će i oni, nije ni njima samnom lako, jbga možda im je malo granula…

P. S. Ma šalim se za mačke, nego me jurilo “crno dete” iz “Glave Sećera” pa sam sinoć pao niz stepenice i razbio se…

Da podsetimo, pre samo nekoliko dana Bojan Tomović se, za Crnogorske medije žalio da mu prete i da mu je bezbednost ugrožena.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Lamija Terzimehić, radijska voditeljica i PR Rukometnog kluba Maglaj

– Moram priznati da volim pratiti praktične savete i recepte za lepotu. Smatram da svaka žena treba izdvojiti vreme da posveti sebi, nezi svoje kože, kose, noktiju i unutrašnjosti na kraju krajeva. Kad smo zadovoljne sobom, sretnije smo, ispunjenije. Plavuša sam i sigurna sam da sve žene koje imaju tu […]

Subscribe US Now