Suzana Jovanović vrijedno radi nove pjesme i spotove

admin
1 0
Read Time:38 Second

Nakon dugogodišnje diskografske pauze, Suzana Jovanović vraća se na estradnu scenu i to, na veliko iznenađenje mnogobrojnih fanova, sa čak nekoliko novih pjesama.

Vlasnica hitova “Maramče svileno”, “Oči, oči”, “Bižuterija” i “Plavuša” ekranizovala je nekoliko novih numera pod rediteljskom palicom mladog Dušana Šljivića, a kako saznajemo, premijera se očekuje uskoro.

Jednu od jpesama napisao je čuveni hitmejker Rale Ratković.

 Rale pravi čuda – rekla je Suzana i otkrila da se jedna od numera nosi naziv “Da sam tvoje zlato oko vrata”. Ono što smo primjetili jeste da je sa novim projektom promijenila i imidž, baš kao i njena dugogodišnja prijateljica Viki Miljković sa kojom je snimila i duet.

-Za dobra i stara vremena to se tako radi – poručila je Viki.

(Express/ Grand)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Neno Murić za Balkan Stars : "Sjećam se kada bi mi rekao "sine nikada ne čini drugima ono što ne bi volio da tebi učine" i "udijeli siromahu i podijeli sa svojim komšijom ručak"

Kako se ono kaže “Prva ljubav zaborava nema”,  da li se sećate svoje prve ljubavi/simpatije? Koji Vas događaj veže za tu osobu –  zanimljiva anegdota? Naravno. Prva ljubav se vječno pamti. Imao sam 17 godina, a Selma 16. Toliko sam bio zaljubljen u nju da sam želio da je oženim. […]

Subscribe US Now