Svega dva posto svetske populacije ima zelene oči

Semir Kaljic
1 0
Read Time:54 Second

Svega dva posto svetske populacije ima zelene oči, od toga više žena nego muškaraca, a najviše ih živi u Evropi.

Osobe sa zelenim očima su posebne po mnogo čemu, a to su potvrdili i stručnjaci. Oni smatraju da su osobe s ovom bojom očiju veoma ranjive, verne u prijateljstvu i ljubavi, poštene i uvek održe obećanje.  

Harizmatične su i izgledaju mlađe. Zelena boja očiju menja se u zavisnosti od raspoloženja, vremena, ali i odeće koju takve osobe nose. U jednoj internet-anketi više od 20 posto ispitanika je reklo da su osobe sa zelenim očima najprivlačnije, 16,9 procenata je dalo prednost onima sa svetloplavim očima, 16 posto očima boje lešnika, a 15,2 posto je glasalo za tamnoplave.

Svega dva posto svetske populacije ima zelene oči, od toga više žena nego muškaraca, a najviše ih živi u Evropi. Možda su ove osobe najprivlačnije i najlepše, ali one nose i određeni zdravstveni rizik.

Plave i zelene oči sadrže manje pigmenta koji štiti od ultraljubičastog svetla, pa takvi ljudi imaju veći rizik od pojave melanoma.

izvor Informer

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

DADO POLUMENTA NAJAVIO NOVU PESMU (FOTO)

Nakon višegodišnje pauze, Dado Polumenta je na svom instagram nalogu najavio premijerno svoju novu pesmu pod nazivom “GDJE SU SADA SVI” . Kako je u opisu fotografije napisao, “… i ovog puta smo pomerili sve granice…” , onda nam ostaje da kao i Dado, sa nestrpljenjem čekamo premijeru!

Subscribe US Now