Tamara Dragić ekskluzivno za Balkan Stars

Jedna ste od najpoželjnijih pevačica u Grandu, kako uspevate da se izborite sa brojnim tabloidnim medijima I paparazzima ?

Hvala za ovo “jedna od najpoželjnijih”. Iskreno, još uvek se dobro držim, za sada nisam imala problema sa žutom štampom. Mada, svakako sam i osoba koja ne pravi skandale u javnosti, pa im tako i nisam interesantna u tom smislu.

Bili ste učesnik takmičenja Zvezde Granda, kakvo je za Vas bilo pomenuto takmičenje ?

Takmičenje mi je donelo veliku popularizaciju i predstavljalo je ogromnu odskočnu dasku. Ujedno je to bio i veoma stresan period, jer sam svoj život tih nekoliko meseci podredila takmičenju – svakodnevnom vežbanju, smišljanju pesama, stajlinga…

Nedavno ste izdali novu pesmu, Mercedes, kakva su Vaša očekivanja I da li ste zadovoljni uspehom pesme za ovo kratko vreme ?

Mercedes je prava letnja pesma koja sve tera da zanjišu kukovima uz latino ritam. Tek je prošlo desetak dana od kad je pesma puštena u etar, a ja sam već prezadovoljna reakcijom publike.

Tamara privatno, van estrade, ko je, kako provodi slobodno vreme ?

Tamara, van estrade, je hedonista – devojka koja uživa u svakom slobodnom trenutku provedenom sa porodicom, prijateljima… devojka koja uživa u hrani, u Suncu, obožava životinje, knjige… a izbegava gužvu, buku, provode do sitnih jutarnjih sati…

Poruka za tvoje fanove I pratioce ?

Svima želim da budu zdravi i srećni, da vole i da budu voljeni. Da uživaju u svim stvarima koje ih ispunjavaju i da se ne opterećuju onim šta će drugi da kažu.

Povezane vesti

Leave a Comment