Tanja Savić poklonila publici numeru ,,Opet”

Semir Kaljic
1 0
Read Time:56 Second

Popularna pevačica Tanja Savić svojoj publici je poklonila novu numeru pod nazivom ,,Opet”.

Srpska muzička zvezda posle velikog hita ,,Pancir” u kom je gostovala Voyage-u i Breskvici objavila je posle dužeg vremena svoj solo singl, koji je publika jedva čekala. Kao što je publika već navikla od Tanje, u pitanju je veoma emotivna pesma, a s obzirom na to da se Tanja mesecima unazad nalazi u nezavidnoj poziciji sa svojim, još uvek zakonitim suprugom, otkrila nam je i da li je tekst autobiografski. 

– Ja sam tu pesmu čula u junu mesecu, kada sam još uvek imala nadu da će mi se muž sa decom vratiti. Mogu da kažem da ima nekih autobiografskih elemenata, pošto ja na kraju govorim da ja njega i dalje volim bez obzira na sve. Međutim, sticajem okolnosti, moja osećanja su se promenila. Ta pesma je lepa, želela sam da je zadržim i mislim da mi je lepo legla. Ima tih autobiografskih momenata sigurno, s tim što bih ja tu poslednju rečenicu izbacila – iskrena je bila Tanja. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"PUSTITE ME", NOVI COVER U IZVOĐENJU BOBANA RAJOVIĆA (VIDEO)

Boban Rajovic snimio je novi cover “Pustite me” koji u originalnom izvođenju peva Dino Merlin i Osman Hadžić. Obzirom na sjajne vokalne sposobnosti Bobana Rajovića pesma je odmah naišla na pozitivne komentare. 

Subscribe US Now