Telefon na koji se dugo čekalo – Samsung Galaxy Z Fold2 stigao u Crnu Goru

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Podgorica, 18. septembar 2020. godine Samsung Galaxy Z Fold2, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od danas je moguće kupiti i u Crnoj Gori. Riječ je o uređaju sofisticiranog dizajna, koji u potpunosti mijenja oblik budućnosti, zahvaljujući revolucionarnim performansama pametnog telefona, sklopivom staklu i bateriji koja traje čitav dan. Z Fold2 idealan je za užurbani svakodnevni život i multitasking, sa nikad većim prednjim i impresivnim glavnim, unutrašnjim ekranom.

Samsung Galaxy Z Fold2 korisnicima pruža potpuno novo mobilno iskustvo, uz unaprijeđene mogućnosti i značajne inovacije. Ono što karakteriše ovaj vrhunski uređaj je hrabar dizajn u kombinaciji sa naprednom tehnologijom izrade. Kada se otvori, Z Fold2 ima glavni ekran od 7,6 inča. Međutim, slanje elektronske pošte ili gledanje omiljenog sadržaja moguće je i bez otvaranja uređaja, zahvaljujući Infinity-O Cover Screen ekranu od 6,2 inča.

Dio novog dizajna ovogodišnje generacije preklopnih telefona je i šarka, koja se gotovo neprimjetno uklapa u kućište telefona sa CAM mehanizmom. Šarka na Galaxy Z Fold2 odlikuje se revolucionarnom tehnikom, modifikovanim sastavom i izmijenjenom gustinom vlakana. Takođe, ovaj pametni telefon posjeduje i inovativnu tehnologiju čišćenja, kako se prašina i neželjene čestice ne bi zadržavale u prostoru između preklopnog mehanizma i kućišta.

Korisničko iskustvo uz pametni telefon kao što je Z Fold2 dostiže potpuno novi nivo, te je ovaj preklopni telefon izuzetno pogodan za sve koji vole multitasking. Zahvaljujući Flex Mode funkciji, snimanje, fotografisanje i pregledanje sadržaja u realnom vremenu postaje znatno lakše, dok kamere na ovom uređaju posjeduju Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode režime, što korisnicima omogućava da ovjekovejče svaki trenutak na vrhunski način.

Ovaj jedinstveni preklopni telefon biće dostupan na lokalnom tržištu u mistično crnoj i mistično bronzanoj boji, po cijeni od 1999,00 €.Više informacija o uređaju možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold2/.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sadik Hasanović premijerno predstavlja spot za pjesmu „Dio Mene“

Takmičar koji je zauzeo drugo mjesto u zabavno-muzičkom show-u ZMBT, Sadik Hasanović u novoj pjesmi zaista je dao „dio sebe“, a premijerno je predstavio u finalnoj večeri ZMBT X. Upravo na tom stage-u je započela njegova karijera koja od samog početka ide uzlaznom putanjom. Numera je nakon kraćeg perioda izazvala […]

Subscribe US Now