TI NIKAD NEĆEŠ BITI KAO TVOJ BRAT! #4

Nenad Skundric
2 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

On je glumac. Poznat je u toj umetnosti, kao i baka Živadinka iz Trudelja. Harizma nešto između pevačice koja već godinama traži “svetlo” i plavokose “glumice” poznata po nadimku “ženski Valter”, ali u njenom slučaju Valter koji brani idiotizam. 

Zbog svog “neospornog talenta” glumu je upisala tek iz četvrtog pokušaja i to na BK univerzitetu. Sve vam je onda jasno. No, baviću se gospođicom u nekoj od narednih kolumni, sada ću se fokusirati na brata.

Njegov brat je jedan, ako ne i najpopularniji pevač pop muzike. Dok se nije oženio “rintao” je kao konj i imao “telo vreteno”. Još uvek se prepričava situacija od pre dvadesetak godina, kada ga je u jednom prestoničkom frizerskom salonu oralno zadovoljio poznati frizer, koji se već godinama ne pojavljuje u javnosti. Istopio se kao “Kapri”.

Mlađi brat, glumac, trudio se godinama da svoj odnos sa bratom predstavi kao savršen , ali svi smo u to poverovali, baš kao što verujemo u krave sa glavom svinje. Nedavno se pisalo i o nekom njihovom sukobu, valjda ovaj mlađi nije bio pozvan na rođendan starijeg, pa trt, mrt, još više se zategnuli odnosi. 

S obzirom na to da u ovoj kolumni pišem o mlađem bratu, u nastavku ću se više i posvetiti njemu.

Pre nekoliko meseci ili čak godinu dana, nije ni važno, bio je pozvan u moju televizijsku emisiju gde sve po spisku sočno postavljam pitanja svojim gostima. Gostovao je zajedno sa pevačicom zabavne muzike, koja je bila popularna u prošlom veku. I sve bi bilo u redu, da se mlađi brat čije se ime pominje u jednoj od pesama “Novih Fosila” nije odvalio od alkohola i pre samog snimanja. 

Kada su se kamere uključile počeo je da lupeta kao da mu je neko platio da baš to radi. Psovao, govorio nepovezano neke stvari, tako da je gore pomenuta pevačica u toj emisiji bila ikebana. 

To je jedina emisija koja se nije emitovala. Nije bila pristojna za tako nešto. Ej, moja emisija nije pristojna za emitovanje. Onda vam je sve jasno. 

Nakon “proslavljenog” snimanja insistirao je da me odveze do kuće. Pristao sam, s obzirom na to da ga poznajem godinama. I onda je usledio šok. Parkirao je svoj automobil pored neke prodavnice i tako pijan me pitao da li poznajem neku trandžu. Na moj negativan odgovor bio je iznenađen. Onda mi je pokazao njene slike i rekao kako redovno ima seksualne seanse sa njom i da je u tim seansama i aktivan i pasivan. Inače, “srećno” je oženjen i ponosan otac. Pohvalio se kako je i supruga njegovog brata, nadrkana voditeljka, koja se seljaka sa televizije na televiziju, kao muva sa govna na govno, pohvalila njegovo dobro dupe. Inače, njeno seljakanje trajalo je sve dok njen suprug nije otvorio sopstvenu televiziju.

Takođe, nikada neću zaboraviti kada mi je taj mlađi brat pre nekoliko godina gostovao u jednoj drugoj emisiji, gde mi je opasno zamerio zašto sam ga uopšte pitao bilo šta o njegovom starijem i uspešnijem bratu.

Niko ti momče iz “Novih Fosila” ne brani da sa svojim životom radiš šta god poželiš, to je tvoje legitimno pravo, ali neka ti jedna stvar bude jasna, bez obzira na činjenicu ni da tvoj brat nije ništa bolji, ali ipak ima karijeru – TI NIKADA NEĆEŠ BITI KAO TVOJ BRAT!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Aleksandra Mladenovic : "Moja duša je čista, sve sam postigla sama"

Aleksandra Mladenović važi za jednu od najpopularnijih pjevačica koje su se posljednjih godina pojavile na srbijanskoj sceni nakon takmičenja “Zvezde Granda”. Njen ljubavni život često je na meti znatiželjnih, zbog čega je nedavno okončala vezu sa pjevačem iz Bijelog Polja – Isakom Šabanovićem. Uprkos tome, ona tvrdi da je preemotivna osoba, što […]

Subscribe US Now