TIHA VODA BREG RONI

Semir Kaljic
2 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

To je životna i muzička deviza Aleksandra Dulića, pevača iz Banjaluke, koji je svojom pesmom “Porodica” pokazao kako se svaki rad i trud isplati. Za samo nekoliko nedelja koliko je već pesma u etru, publika je prepoznala iskrenu emociju i pravu i jedinu ispravnu emociju, da se iza svega nalazi, porodica. Ova pesma je za kratko vreme postala hit a promoviše istinske ljudske vrednosti, što je danas retkost.


Ovaj vrsni muzičar, poznat je po svojim nastupima, kao što je to bilo na trgu u Banjaluci pred više od 20000 posetilaca gde je oduševio interpretacijom pesme “Pukni Zoro” i nagovestio sjajnu budućnost u oblasti narodne muzike. Iako je mogao da podilazi trendu, nije, jer kako kaže, “Moja muzika je odraz moje duše, mog rada i nadam se mog vidljivog talenta. Ne želim da upadnem u vrtlog jurnjave za hiovima, jer pesma je pesma, a ako ima kvalitet, pre ili kasnije će naći put do publike”. Pomenuta pesma “Porodica” ne samo da je našla put do svih “porodica” već je i ujedinila iste, naročito u ovim vremenina kada nas je zadesilo otuđenje, uzrokovano MODERNIM STILOM ŽIVOTA.

Zato uz ovu pesmu Aleksandra Dulića, možemo opet osetiti povezanost među sobom i iskrenu emociju koju donosi, Porodica.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

MAYA BAROVIC POSTALA ESTRADNI MENADZER ?

“Covid-19” je u godini iza nas maltene paralisao našu estradu i brojni umetnici su ostali bez nastupa a samim tim i bez prihoda. Malo je njih kojima “Korona” nije donela smanjenje posla, a među njima je i Maya Barović , jedna od najpoznatijih foto modela kod nas! Kako je izjavila […]

Subscribe US Now