“TIŠINA”, NOVA PESMA DŽENANA LONČAREVIĆA!

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Dženan Lončarević, jedan od omiljenih pjevača u regionu, predstavio je novu pjesmu “Tišina”. 

“I noćas treperi bol na tvome prozoru poput svijeće, i sve je na mjestu svom kao da imaš dom, ali te neće”, stihovi su njegove nove kompozicije koja je za kratko vrijeme osvojila simpatije publike širom regiona. 

Muziku i aranžman za “Tišinu” potpisuje Bojan Vasić, dok je tekst djelo Mirjane Dević. Na pjesmi su pored Dženana svirali Bojan Vasić, Miroslav Tovirac i Marko Kojadinović, dok je za prateće vokale bila zadužena Ksenija Milošević.

– Prve reakcije publike su dobre i, naravno, zadovoljan sam. Najveće zadovoljstvo i satisfakcija za svakog pjevača je kada pjesme traju. Mojim pjesmama uvijek treba vremena. Sigurno je da će “Tišina” kako vrijeme bude odmicalo biti sve popularnija. Tišina je potrebna svakom čovjeku. Iskren da budem, postali smo mnogo bučni i sve više nam je potrebna tišina, da malo slušamo i čujemo barem prvog do sebe. Sigurno da će već na narednim nastupima publika tražiti “Tišinu”. U narednom periodu u zavisnosti od epidemiološke situacije očekuju me koncerti u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Za Novu godinu sam na Kopaoniku, 1. januara na Zlatiboru, a 2. januara u Petrovcu u Crnoj Gori – kaže Dženan Ločarević.

izvor BN

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Breskvica promijenila lični opis !

Mlada pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica odlučila se za totalnu promjenu svog izgleda. Iako se ne pojavljuje previše u medijima, tu i tamo obraduje fanove nekom novom objavom, pa i promjenom imidža s kojim često eksperimentiše. Nakon promjene boje kose, budući da je donedavno bila crvenokosa, Breskvica se odlučila i na nešto drastičniji potez, […]

Subscribe US Now