TOMMY HILFIGER NAS NOVOM KOLEKCIJOM INSPIRIŠE NA PROMJENE I DONOSI DUH SLOBODE!

Kana Tomasevic
2 0
Read Time:2 Minute, 55 Second

Možda i najveća ironija tzv. “gorpcore” trenda leži u činjenici da se insistira na očuvanju prirode, dok istovremeno materijali od kojih se izrađuje odjeća utiče na zagađivanje planete. Sugeriše se modni afinitet prema svemu prirodnom, ali metode proizvodnje koje dizajnerske kuće koriste da bi postigle taj eco-aware izgled, ali i osjećaj, nijesu baš uvijek etički ispravne. Međutim, kada je riječ o brendu koji nosi ime jednog od najvećih dizajnera današnjice, Tommy Hilfiger, praksa u potpunosti prati priču, pa kao rezultat imamo odjeću koja je u podjednakoj mjeri dobra za vaš stil, ali i za planetu na kojoj živimo.

Lockdown koji je za nama učinio je da nam garderoba namijenjena vremenu koje provodimo na otvorenom i prati vaš tempo, bilo da se verete po proplancima ili ste samo u dugoj ležernoj šetnji po gradu, bude još draža nego inače. Kreativni tim svih linija iz Tommy Hilfiger portfolija našao je zajedničko uporište u tome. Kreirajući jesenju kolekciju za muškarce i žene, kao ključne komade izdvojili su utilitarne parka jakne i čizme koje spajaju inspiraciju sa piste i planine. Uklapajući dezene nadahnute tartan uzorkom škotske tradicije sa floralnim motivima nalik klasičnim slikarskim kompozicijama, i implementirajući foto printove stilizovanih geografskih koordinata, inspirišu nas na promjene i čine našu šetnju kroz novu kolekciju zanimljivom.

Šta je to što vas inspiriše na promjene, šta biste rekli ako bi vas cijeli svijet slušao? U Tommy Hilfigeru su posebno ponosni na činjenicu da je ovo ujedno i njihova najodrživija kolekcija do sad: punjenje u zimskim jaknama je Ecoloft, veći dio korišćenog poliestera je recikliran a maksimizirana je i upotreba organskog pamuka (kome za uzgoj treba manje vode i nijedan od pesticida pronađenih u konvencionalno uzgajanom pamuku), ali i inovativnih tkanina na bazi drvne pulpe, kao što su Tencel i viskoza koji potiču iz odgovornih izvora. Za kreativni tim brenda “sustainability” je prosto način na koji će se u godinama koje dolaziti poslovati, kako bismo narednim generacijama osigurali bolju budućnost. Uskoro, odjeća koja nastaje na etički i odgovorni način bez negativnih posledica na životnu sredinu neće biti izuzetak niti tema za razgovor, već jednostavno, ono što se očekuje od svake svjetski prepoznatljive marke..

Kao jedan od najpriznatijih svjetskih premium dizajnera, Tommy Hilfiger nam definitivno na najbolji način pokazuje kako biti nosilac promjena u modnoj industriji, kako istraživati modu, i kako da nas kroz modu da inspiriše i podigne, u vrijeme kada nam je to najpotrebnije. Zato je i sama kampanja za jesenju kolekciju „Pass the Mic“ upravo kampanja koja zastupa ideju da svako ima moć da utiče i promijeni svijet u kome živimo, jer Hilfigeru glasovi govore mnogo. Zato je brend za ovu kampanju formirao raznovrstan, kreativan kolektiv, pa će koristiti njihov glas u izazovu da koristimo svoj: tu su Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun and DJ Cassidy. Svi ovi svjetski prepoznati talenti se pitaju: “Šta vas inspiriše da napravite razliku? Šta biste rekli da vas svijet sluša? Šta vas vodi ka budućnosti? I šta imate da kažete?” Tommy Hilfiger je tu da nam bukvalno “prepusti mikrofon”.

Istražite Tommy Hilfiger kolekciju i izaberite svoju omiljenu odjevnu kombinaciju, jer vas odabrani modeli iz jesen/zima kolekcije čekaju u Tommy Hilfiger radnji u shopping centru „Delta City“ u Podgorici, renoviranoj Fashion&Friends radnji u shopping centru „Kamelija“ u Kotoru, kao i u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Budvi, Nikšiću i Baru. Ukoliko više volite shopping iz udobnosti vašeg doma, kolekcija je dostupna i na webshopu fashionandfriends.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Iron Maiden stiže u Srbiju i Hrvatsku!

IRON MAIDEN održat će koncert u Zagrebu 22. maja 2022. godine, u sklopu turneje Legacy Of The Beast 2022. Ulaznice kreću u prodaju 6. oktobra u 10 sati te će se moći kupiti u sustavu Eventim. Kao i uvijek dosad, za članove fan kluba Iron Maiden održat će se ekskluzivna pretprodaja, […]

Subscribe US Now