TREBA MI MUŠKA RUKA: Ljupka Stević je i dalje solo

admin
0 0
Read Time:47 Second

Nakon ljubavnog skandala koji je prošla, popularna pjevačica Ljupka Stević, konačno sija punim sjajem. Nakon turbulentnog perioda koji je ostavila iza sebe, odlučila je da živi punim plućima te često putuje, ali kako priznaje zbog toga je uspjela da nabaci i koji kilogram viška.

 Puno sam putovala pa sam sebi dala negdje oduška i slobode nekih sedam dana, ali evo sad krećem ponovo u pohod, moj čuveni celer u kombinaciji sa puno limuna uvijek daje rezultate. Kada javno dam obećanje da ću smršati moram to da ispunim– našalila se.

Ne kuka samo za kilograme! Osim mršavljenja, najveća želja joj je da nađe pravog muškarca. Priznaje da mašta sebe da vidi u venčanici, jer kako i sama kaže, za nju je to ostvarenje životnog cilja.

– Udaja nije najveći uspeh žene, ali jeste ostvarenje nekog životnog cilja. Svaka djevojka i žena treba da mašta o vjenčanici, porodici i tom danu, to je normalno- rekla je Ljupka.

(Express/Grand)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"HERRERA CAROLINA", DUETSKA PESMA STELLE I JUICE-A!

Atraktivna pjevacica Stella iz Slovenije je neko ko je novi u svijetu muzike. Poslije solo pjesmi odlucila se na duet i to sa jednim od najpoznatijih repera Ivanom Ivanovicem Djusem. Njih dvoje su snimili duet pod nazivom ” HERRERA CAROLINA” Tekst su radili Caplja i Leon don su za muziku […]

Subscribe US Now