U MUZIČKOJ KUHINjI DAVORA LAZICA KUVA SE NOVI HIT

Semir Kaljic
2 0
Read Time:59 Second

Mladi i veoma ambiciozni pevač iz Slovenije Davor Lazić u ovoj godini izbacuje već treću pesmu. Ovog puta se radi o jednoj romantičnoj – duetskoj baladi.

Davor Lazić je već pet godina na estradi kako slovenačkoj tako i srpskoj. Do sada je izbacio singlove pod nazivima – Neverna kučka, Katapult, Kraljica bola, Ludica, Ja napuštam, Bomba, Mladenci, Devojko, a danas je upravo lansirao novu duetsku pesmu Javi se – pojavi se koju je uradio sa poznatim vokalom Tijanom Stojić.
Pesmu možete premijerno pogledati na njegovom you tube kanalu gde se nalaze i preostale njegove pesme.
Po novinskim krugovima se šuška da bi Davor mogao ući u jedan veliki rijaliti, kako bi saznali sve direktno, mi smo ga pozvali i evo šta nam je odgovorio.

  • Kao prvo jako sam srećan što je izašla još jedna moja pesma, uzbuđenje zaista je veliko u meni. Mnogo truda i energije sam uložio u ovaj projekat. Ali za moju publiku uvek sam spreman uložiti sebe maksimalno. Što se rijaliti učešća tiče….. To će mo da vidimo, gde goid šuška možda ima nešto živo. Odgovorio nam je Davor uz osmeh a nama preostaje samo da pratimo i vidimo da li su pojedini mediji u pravu.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BOŽANA PUDAR ZA BALKAN STARS : " Želim da nastavim da se bavim pevanjem, pogotovo kada završim srednju školu"

Božana Pudar , drugoplasirana po izboru produkcije u intervjuu za naš portal govori o ljubavi prema duhovnoj muzici, o pevačkim uzorima kao i planovima za budućnost! Odakle nam dolazite i kada se probudila ljubav prema muzici ? Živim u Ravnom Topolovcu, blizu Zrenjanina. Imam 18 godina. Idem u srednju školu, […]

Subscribe US Now