U srijedu humanitarno veče za liječenje Fuada Ramusovića

U srijedu, 14. avgusta, na terasi Hotela „Berane“ održaće se humanitano veče, a sav prihod biće upotrijebljen za  dalje liječenje Fuada Ramusovića– bivšeg sekretara Fudbalskog kluba Berane. Humanitarno veče će početi u 21. čas, a prisutne će zabvljati  Jadranka Barjaktarović i „Aki bend“.

Za sve one koji budu željeli da prisustvuju humanitarnoj večeri, ulaz je pet eura, a, kako je najavljeno, oni koji budu željeli da dodatno pomognu teško povrijeđenom Fuadu Ramusoviću u njegovom liječenju u specijalizovanim zdravstvenim ustanovama, to će moći da učine ostavljanjem priloga u zasebnoj kutiji koja će se nalaziti na terasi hotela.

Podsjetimo, Fuad Ramusović je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije desetak mjeseci, nakon čega je ostao nepokretan.

Ramusović je bivši sekretar FK Berane, koji je taj posao obavljao tridesetak godina.

Da istaknemo, humanitarno veče organizuje grupa Beranaca koji žive i rade van rodnog grada, na čelu sa Veselinom Mujovićem– bivšim rukometašem a sada sportskim radnikom, u saradnji sa menadžmentom Hotela „Berane“.

Povezane vesti

Leave a Comment