U TRCI ZA PRVO MESTO: Sara ušla u Top 10 na takmičenju za “Miss Multiverse”

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Sinoć je održano polufinale svetskog izbora za “Miss Multiverse”, na kojem Srbiju ove godine predsavlja naša pevačica Sara Reljić.

Takmičenje se održava u Punta Kani, u Dominikanskoj Republici, a atraktivna Sara ušla je u Top 10.

Finale ovog takmičenja najavljeno je za desetak dana, kada će Sara imati priliku da se bori za najviše plasmane.

Ono što našu predstavnicu izdvaja od drugh devojaka je talenat prema pevanju i beli dencing. Kako je i sama rekla za naš portal, prednost je i što se engleskim služi kao maternjim jezikom. 

– Ja sam već nekoliko puta otpevala nešto i svi su oduševljeni – rekla je ona za IDJTV.

Takođe, Sara nam je priznala da će joj takmičenje za mis doneti nešto o čemu nije u životu sanjala.

– To je fenomenalno iskustvo kakvo svaka devojka u životu poželi da ima. Ja sam imala baš tu sreću da budem u ovom takmičenju gde obilazimo predivne predele i gde nas organizatori mnogo paze. Ovo je predivno iskustvo, a osim toga stvorili smo neka poznanstva koja je ne bih stvorila da sam sama išla u Punta Kanu. Definitivno ću imati prijatelje širom sveta.

Podsećamo, Reljićeva je bila takmičarka muzičkog takmičenja u našoj zemlji, gde je žiri, ali i publiku osvojila raskošnim glasom. Bila je i učenica u jednom rijalitiju, a snimila je i duet sa njenim bivšim dečkom Vladanom Vojnovićem Vojketom.

izvor IDJTV

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

"NEPOPRAVLJIVI GOSPODIN" NOVA PESMA UROŠA ŽIVKOVIĆA!

Jedan od najboljih i najtraženijih pevača na našoj estradi Uroš Živković je kraj veoma uspešne godine obeležio svojom novom pesmom! Pesma nosi naziv “Nepopravljivi gospodin”. Muziku i tekst potpisuje Vanja Zelenski a aranžman Marko Cvetković!

Subscribe US Now