Uprkos sukobu sa Sašom Popovićem ovaj pjevač je izgradio uspješnu karijeru

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Najveći broj muzičkih zvijezda nastalih u ovom stoljeću produkt su “Grand” produkcije, bilo da su u nju ušli kao učesnici talent šou-programa “Zvezde Granda” ili da su sklopili ugovor sa direktorom Sašom Popovićem ne bi li izdali album za njega i imali promociju u najgledanijim emisijama, prenosi Dnevni avaz.

Međutim, postoje primjeri, poput Seke Aleksić ili Maye Berović, koji dokazuju da je moguće uspjeti i bez “Granda”, a na ovu listu se upisuje i Boban Rajović, koji je, također, imao nesuglasice sa Popovićem.

– Pobjedio sam svoj ego i dokazao da sam napravio ime i bez “Granda”. Naučio sam da ne treba tjerati mak na konac i po svaku cijenu biti tvrdoglav. Jednog dana, ako bih sa ljudima iz “Granda” sjeo i osjetio i prijateljsku atmosferu, ne bih smatrao porazom da se pojavim tamo – izjavio je pjevač za “Kurir”.  

Boban je u prijateljskim odnosima sa porodicom Živojinović, te je nedavno i prisustvovao otvaranju restorana Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

– Bio sam sa suprugom. Ko god mene i moju porodicu od srca pozove, naravno da ću se odazvati i doći. Tako sam vaspitan – zaključio je vlasnik hita “Usne boje vina”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

MC Stojan napravio haos zbog Saše Kovačevića

Prema saznanjima, Stojanu je smetalo to što Kovačević dobija mnogo veći honorar za nastup u popularnom klubu u Makedoniji, pa je satima pravio haos. Izvori navode da je sve počelo nakon što su vlasnici kluba odbili da nastup MC Stojana plate onoliko koliko je on od njih tražio, Express.ba. – MC […]

Subscribe US Now