USKORO PREMIJERA Seka Aleksić snimila spot za pesmu”Rana” a tek kada vidite ko je maneken u spotu

admin
0 0
Read Time:46 Second

Seka Aleksić snimila je spot za pesmu “Rana” s novog albuma “Bioskop”, a fanovi ga premijerno mogu videti za deset dana na pevačicinom zvaničnom Jutjub kanalu.Seka je odabrala da njen drugi spot sa novog albuma snimi na jednom salašu van Beograda.
Pesme sa aktuelnog albuma “Bioskop” već uveliko su stigle do srca pevačicinih fanova, pa je ona tako rešila da im se oduži  još jednim spotom.
Njeni obožavaoci moći će uskoro da je vide u zagrljaju njenog supruga Veljka Piljkića, jer je pevačica nastavila svoju tradiciju i ponovo za spot angažovala svog muža koji izgleda iz dana u dan sve bolje. Iz izvora bliskih pevačici Seka se baš pomučila da ubedi supruga da se pojavi u spotu.Podsecanja radi Veljko se pojavi u dva Sekina spota”Slučajni partneri” i “Poslednji let”….
– Prezadovoljna sam sirovim materijalom, tako da i sama ne mogu da dočekam da vidim spot.- izjavila je Seka nakon snimanja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

BOJAN BELIĆ ODGOVORIO NA BROJNE DEZINFORMACIJE!

Jedno od najpoznatijih zaštitnih lica naših TV ekrana Bojan Belić, oglasio se na društvenim mrežama zbog brojnih spekulakcija pojedinih portala koji su iznosili brojne neistine iz privatnog života ovog novinara!

Subscribe US Now