Uspješno završen projekat Diva is back for Alma Ras

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Sigurni smo da ste prethodne dvije godine ispratili inspirativnu i snažnu poruku #sebinajbitnija koju su vam slali Erna Saljević, influenserka poznata pod imenom @divaisback i kompanija Alma Ras.

Pod ovim sloganom kreirane su fantastične kolekcije za dvije sezone, kojom su se oduševile kako dame iz cijelog regiona. Kampanja je imala za cilj da osnaži žensku zajednicu i podstiče na brigu o važnosti kako fizičkog tako i mentalnog zdravlja.

“Slijedeći poslovnu filozofiju ženskog brenda Alma Ras da pratimo potrebe kupaca i kontinuirano uvodimo inovacije i sama saradnja s Ernom Saljević išla je u tom smjeru. Najveći izazov, bila je pandemija koja nas je zadesila u lansiranju prve linije. Želim istaći da smo svi iz kompanije izuzetno ponosni, jer smo upravo u ovim momentima pokazali spremnost našeg tima da se adaptira i funkcioniše u nepredviđenim okolnostima”, riječi su Sedine Memagić, kreativne direktorke i voditeljke ovog projekta.

“Mojih tada cca 70 hiljada žena koje su me pratile – bukvalno sam ih vodila kroz čitav proces, od ideje do realizacije, najviše iz razloga da ohrabrim svaku u nekom njenom trenu razvoja, bilo da žele možda istu preduzetničku priču, ili influensersku saradnju sa brendovima, ili jednostavno da imaju udjela u tom fashion momentu gdje smo birali zajedno sve, od boja do materijala i ostalih specifikacija, pa da budu na dan unutar fabrike, razvoja, proizvodnje – definitivno im je bilo zabavno! Svaki korak smo zajedno prošli, usput se zabavljali ali i svaki dan nešto novo učili, i nevjerovatna mi je satisfakcija kada vidim koliko sam osoba inspirisala da pokrenu iste poslove, malene brendove, u ovoj zemlji ali i regiji. Hvala ekipi Alma Ras za krila i rast!”, riječi su Erne Saljević, komunikologinje i influenserke, poznatije pod imenom divaisback.

Na ovom druženju, uručene su zahvalnice onim najzaslužnijim u ovoj kampanji počevši od koleginica iz proizvodnje, pa do tima Alma Ras web shop-a. Poseban poklon pripremili su za Ernu Saljević, project book u kojem su zabilježeni svi značajni elementi diva is back for alma ras kolekcije uz zahvalnicu na odličnoj saradnji.

Nakon oficijelnog dijela prisutni su mogli uživati u performansu Albine Huskić, balerine i Admira Kalkana, baletana narodnog pozorišta Sarajevo uz pijanisticu Zerinu Šabotić.

Iz Alma Ras-a su istakli da će i dalje biti u službi svojih kupaca, pratiti i u skladu s njihovim potrebama unositi inovacije u njihov život!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Senida pozirala gola u krevetu: Šta ne možeš rukom, uradi nogom

Pjevačica Senida Hajdarpašić poznatija po umjetničkom imenu Senidah, popularna je u cijelom regionu i ima brojne fanove koji s nestrpljenjem iščekuju svaki njen sljedeći potez. Na Instagramu je prati gotovo 400 hiljada ljudi, a s obožavateljima redovno dijeli trenutke iz privatnog života, kao i svoje atraktivne fotografije. Tako je sada […]

Subscribe US Now