VELIKI GEST: Isplivao snimak koji govori koliki je Rasta čovek

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Prošlo je više od tri meseca kako je jedan od najpopularnijih repera kako na domaćoj, ali i na regionalnoj sceni uhapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Na društvenoj mreži TikTok oglasio se Dejan Ketić, nekadašnji učesnik programa ,,Ja imam talenat” i podelio svoje iskustvo i gest koji je Rasta napravio kako bi mu pomogao. 

Naime, mladi takmičar se u programu predstavio autobiografskom pesmom koja opisuje njegov život i pola njegovog života, gde je menjao hraniteljske porodice, nakon što su ga njegovi biološki roditelji napustili. 

Vidno dirnut i potrešen reper, koji je u tom trenutku bio i žiri u pomenutom takmičenju, rekao mu je sledeće:

– Ja bih stvarno svašta imao da ti kažem, nemoj pogrešno da me shvatiš, sada ne mogu. Od mene imaš najveće “da” – rekao mu je reper kada mu je dao svoj glas za prolaz u dalje takmičenje, a sada je mladi tiktoker ripostovao ovaj video i napisao šta se desilo nakon toga i koliko je za njega Rasta veliki. 

– Rasta me posle nastupa izveo na večeru, blejali smo, kupio mi garderobu. Hvala ti Rasta – poručio je mladi pevač, te na kraju dodao dobro poznati hešteg #FreeRasta. 

izvor IDJTV
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

OTKRIO SVOJU ŽELJU: Fatmir Sulejmani bi bio presretan

Popularna zvijezda Granda Fatmir Sulejmani, mjesescima  uživa u sretnom braku sa svojom izabranicom Eminom koju je oženio u junu prošle godine, a sada je izjavio da bi volio da proširi porodicu. -Pa naravno da želimo dijete, jedna od stvari zbog koje se ljudi vjenčavaju jeste i proširenje porodice. Ja imam […]

Subscribe US Now