Voyage i Breskvica objavili novu pjesmu

admin
0 0
Read Time:49 Second

Raskid Breskvice i Voyagea predmet je brojnih rasprava i đpekulacija, kao i oprečnih komentara, već danima unazad, a sada se konačno oglasio njihov menadžer.

-Prije svega želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj podršci tokom karijere dueta Voyage i Breskvica. Razumijemo vaše iskazano interesovanje usljed novonastale situacije, pa zbog toga osjećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile poslednjih desetak dana u medijima. Takođe osjećamo potrebu prije svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom “Beli grad”. Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pjesma ipak biti objavljena u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usljed trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot.Takođe želimo unaprijed da se izvinimo svima što  neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama – zaključio je on.

(Express/ Puls)
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

ŽIVOT MLADE CRNOGORKE U AMERICI

Po završetku srednje škole željela sam da upišem “Fakultet dramskih umjetnosti” na Cetinju što mi je bila želja od ranog djetinjstva, međutim moja majka je bila protiv toga jer je tvrdila da će mi biti neizvjesna budućnost sa takvom karijerom i predložila da upišem kanadski koledž u Budvi i to […]

Subscribe US Now