SAZNAJEMO: Dizajner Vladimir “DI KRUPSKY“ u velikim pregovorima sa poznatim top modelom ovih prostora Jelenom Govedaricom

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

U petak na prepunoj terasi jednog od prestojnickih najmodernijih klubova “ Gotik “ odrzan je << modni spektakl i prikazana musko – zenska kolekcija pod nazivom “ MONEY “ jesen/zima 2019 >> , naseg eminentnog i kontraverznog modnog dizajnera Vladimira di Krupskog u ime modne kuce “ DI KRUPSKY “ . Di Krupski je i ovog puta napravio raskosan modni show i velikim brojem koliko smo primetili stranaca ( kupaca ) jer je opste poznato da on izvozi srpski proizvod van granica Srbije .

Veliko broj postovalaca i medijskih lica , a modni show se razvukao na 3 sata i bio citav program , na samoj sceni je hostovala njegova dugogodisnja koliko smo saznali prijateljica iz Moskve , prelepa ruskinja DJ KORSHUN , potom na scenu je izasla Jugoslovenska i Srpska velika zvezda Beti Djordjevic sa cuvenom numerom “ Pocnimo ljubav iz pocetka … “ i kao slag na torti posle samih DI KRUPSKY raskosnih modela na scenu je izasla dugo ocekivana muzicka grupa” MODELS “ u novom sazivu .

Mogli smo primetiti da nove devojke ne lice na predhodne , pa predpostavljamo da je Di Krupski imao malo uticaja u sklapanju novog saziva jer devojke izgledaju ne napumpano bez mnogo plastike na telu , vec suprotno atraktivno i koliko – toliko prirodno . U svakom slucaju pitali smo Di Krupskog sta misli o srpskoj sceni dok je bio okruzen modelsicama , rekao je : “ Ima nade , ima nade … ali raditi mnogo i zestoko na lomljenju standarda “ !

Koliko saznajemo u pregovorima je sa nasim top modelom Jelenom Govedaricom koja izmedju ostalog ima svoju modnu agenciju da se fashion show odrzi najverovatnije u Banja Luci u Banskom dvoru ili u Prijedorskom Pozoristu .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Tijana Jovovic mlada Pinkova Zvezda ekskluzivno za Balkan Stars!

Tijana Jovovic mlada Pinkova Zvezda ekskluzivno za Balkan Stars!   Cao Tijana, mozes li nam reci nesto o pocetku tvoje karijere ? Od malena sam imala veliki zelju za muzikom, prvenstveno za pjevanjem. Jos kao mala sam imala koncerte u dnevnom boravku, cesto bi mi daljinski bio mikrofon a moja […]

Subscribe US Now