“Ya Amar” resort kolekcija brenda Jalize ostavlja bez daha!

Kana Tomasevic
1 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

“Resort” ili “cruize” kolekcije su ranije su prezentovale tokom novembra ili decembra, kada bogati klijenti idu na karstarenje ili odmor u neki od svjetskih resort centara i bile su “sporedne” kolekcije, nebitne za modne insajdere i namijenjene profitu. Međutim, danas to nije tako, pa se resort kolekcijama posvećuje sve više pažnje i podjednako su aktuelne kao i ljetnje kolekcije. Posebno u vremenu pandemije, dizajneri su  shvatili da je bijeg u sanjarenje najbolji lijek protiv neizvjesnosti. Kada osjetimo da nam je previše, jednostavno na trenutak zatvaramo oči i putujemo u neku ljepšu stvarnost… A šta je bolje za to od novih kolekcija? Uvijek s’ radošću iščekujemo resort kolekcije brendova, jer su to one kolekcije koje su namijenjene jednom ležernom odijevanju, kakvo forsiramo upravo kada negdje otputujemo. Resort je namijenjen putovanju, a brend Jalize nas u svojom resort kolekciji vodi u meku novog doba – čarobni Dubai.  

Sami naziv kolekcije “Ya amar” govori o tome koliko je ova kolekcija posvećena ženi i koliko je razumijevanje žene i njenih potreba utkano u ovaj brend. Značenje kolekcije je “lijepa kao mjesec” i veže se za izraz koji su stari Arapi koristili kada su htjeli da nekome udijele kompliment da je lijep. Ovo bi moglo da znači da žena u komadima ove kolekcije sija kao mjesečina, i zaista je tako. Kolekcija je namijenjena jakim ženama, ženama koje su sigurne u svoje odluke, koje jednog dana žele biti elegantne, drugog mistične, trećeg emotivne, ali uvijek motivisane, ženstvene i slobodne. Jer, Jalize je priča o ljubavi, hrabrosti i strasti.  

Ovi komadi su apsolutni hit ove ljetnje sezone. Uz laganu obuću, bez previše nakita, gotovo sa neprimjetnom šminkom, ovi komadi daju vašem izgledu jedan sasvim elegantan i nježan izgled, koji u isto vrijeme otkriva i vašu senzualnu i smjelu stranu, ističući vaše obline i budeći znatiželjne poglede okoline.  

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Budite primijećene na plaži: kupaći kostimi koji se nose ovog ljeta!

Teško je pronaći savršen kupaći kostim, posebno kada nas modni brendovi svakodnevno „bombarduju“ kolekcijama koje se pojavljuju na modnom tržištu. Iako smo prve ljetnje odevne komade i modne dodatke davno dodali u svoje garderobere, kupaći kostim je jedna od onih stvari čiju kupovinu volimo odlagati do zadnjeg trenutka. Traženi model […]

Subscribe US Now