Za uzbudljivu jesen: Stižu nam zanosni i inovativni CATRICE noviteti!

Kana Tomasevic
0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second

Budite sigurni i zdravi! Nikada ranije ove želje nijesu imale veći značaj u cijelom svijetu. Čeznemo za emocionalnim i fizičkim blagostanjem, sigurnošću, mogućnostima za opuštanjem i trenucima sreće u svijetu koji se stalno mijenja. To se odnosi na sve oblasti života, a u CATRICE-u žele da nam pruže ljubav sa novim proizvodima koje su pripremili za sezonu jesen/zima i da podijele sa nama radost i strast prema šminkanju.

Želja im je da sve ovo urade na potpuno “worry-free”, bezbrižan način, jer savjestan pristup načinu na koji se odnosimo prema našoj planeti sve više postaje osnovna potreba potrošača. CATRICE vjeruje da bi svi ljubitelji ljepote trebali imati pristup održivijoj kozmetici i da bi ovi proizvodi trebali biti dostupni svima. Stoga se razvoj novih proizvoda zasniva na sveobuhvatnom geslu „pristupačna održivost“.

Kao i uvijek, inovativni i uzbudljivi novi proizvodi asortimana su u skladu sa najnovijim trendovima. Catrice u ovom slučaju donosi 2 glavna trenda: Safety First i Happy At Home. 

Safety First znači znatno povećanu potrebu za sigurnošću, zdravljem i pouzdanošću. Ovaj trend odnosi se na pouzdane proizvode koji nam pružaju bezbrižno, sigurno iskustvo ljepote i rezultata – i vraćaju nam mali osjećaj kontrole. Ovaj trend takođe uključuje nove proizvode Clean ID koji slijede najstrožiji CATRICE-ov standard Clean Beauty.

Česta upotreba maski za lice takođe donosi promjene u našoj svakodnevnoj rutini njege kože. Novi CATRICE proizvodi podržavaju zdravlje, njegu i zaštitu naše kože – i odgovaraju na različite zahtjeve kože. Iznad svega, trend Happy At Home fokusira se na jedno: sebe – i stvaranje oaze blagostanja za sve životne situacije unutar četiri zida vlastitog doma. Malo vremena za transformaciju pretvara se u opsežne rituale samopomoći, a naš dom se redovno pretvara u mali kozmetički salon koji nam daje priliku da se opustimo i njegujemo svoje mentalno zdravlje.

CATRICE noviteti će uskoro biti dostupni na policama svih “Cosmetics” marketa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Na YouTube osvanule dvije nikad objavljene pjesme Đorđa Balaševića

Na službenom YouTube kanalu Đorđa Balaševića osvanule su dvije pjesme koje većina fanova vjerojatno nikad nije čula. Pjesme Sedam dana i Balada o labudu i gavranu Balašević nikad nije objavio na nekom albumu niti izvodio na koncertima, a njegovi obožavatelji diljem svijeta mogli bi biti oduševljeni neobjavljenim materijalom. Sedam dana i Balada o labudu i gavranu su dječje […]

Subscribe US Now