ZABLISTALI NA CRVENOM TEPIHU: Relja i Nikolija ukrali svu pažnju na premijeri serije ,,Besa”

admin
1 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Pre televizijske premijere, prve dve epizode serije “Besa 2” predstavljene su u jednom beogradskom prestižnom boskopu, a svu pažnju sa crvenog tepiha pokupili su upravo Relja i Nikolija.

Relja je prvi stigao u pratnji svoje izabranice Nikolije.

– Deca su u sigurnim rukama. Nikolija i ja smo bili fanovi serije. Moja uloga je veoma zanimljiva – rekao je on prilikom dolaska sedmoj sili. 

Par je oduševio javnost svojim svedenim i elegantnim kombinacijama. 

Relja je za ovu prliku poneo crnu rolku i teget sako, dok je Nikolija ponela haljinu kraljevsko plave boje, koju je upotpunila sa zanimljivim kariranim kaputom i takođe plavim čizmama. 

– Suštinski vraćam se svojoj najvećoj ljubavi. Ja sam zadnju stvar snimao pre skoro 10 godina, okej, ja sam studirao glumu posle toga i bio u tome. Znao sam da je pitanje trenutka kada ću opet biti deo nekog projekta. Svi projekti koji su mi dolazili kao ponuda su meni bili neinteresantni i onda je došao taj poziv za “Besu”, koju sam jako voleo da gledam i prvu sezonu i nisam razmišljao ni minut – rekao je on nedavno da IDJTV kada je ova serija u pitanju. 

izvor IDJTV

Foto : Screenshot: Instagram/ besa_tv_series

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

TUGA! PREMINUO JASMIN HASIC

Mladi pevač učesnik i finalista takmičenja “Zvezde Granda” Jasmin Hasić izgubio je bitku sa opakom bolešću i preminuo je danas u svojoj 36.godini.

Subscribe US Now